Tüm Emekçilerin 1 Mayısı Kutlu Olsun
-
1 Mayıs kutlu olsun bakalım hep kutluyoruz ama düzeni hiç yıkamıyacaz hep hayelerimiz de kalıyor :(
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------işçi bayramında memurlar niye ttalil yapıyo ya
-----------------------------resmi tatil hacı ama malesef birçok işçi şu an çalışıyor...
-----------------------------bende çalışıyorum :)
-
Güzeldi sloganlarımızı attık halayımızı çektik, polis arkadaşların 1 Mayıs'ını kutladık :)
-
İşçinin ve emekçinin bayramı 1 MAYIS kutlu olsun.
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ya aslında birdahaki 1 mayısta tahribat bulusması yapılabilir ha.
1 mayısda cam cerceve indirmek yasal sanırım =P
-----------------------------
hemen hazırlıklara başlıyorum şeyh :D
GELENLER
1. holyone
2. syspionic
zhehehehhe :F
DJ_Alper bunu yazdı:
işçi bayramında memurlar niye ttalil yapıyo ya
-----------------------------memur da işci
-
"Dagda kahramanca olen devrim sehitleri icin bir dklik saygi durusu" yapilan ve istiklal marsi soylenmeyen bayramin amk
-
ben anlamıyorum bu günü. hepimiz işçi değil miyiz? millet gaza gelsin de camı çerçeveyi indirsin diye kutlanıyor gibi sanki. :)
-
şuanda yoldan yazıyorum size anca vakit bulabildim alanda geçen zaman yorgunluk kadıköye geç bilet al biraz uyu vs vs vs.. alan iyiydi bir kaç bireysel sürtüşme yaşandı sadece olay cıkmadı yanlız bir kaç grup yogunlukdan giremedi alana sanırsam benim katıldıgım en büyük 1 mayısdı bizim kortej 30 000 üstündeydi tüm taksim kızıla boyanmıstı red hack e destek olarak v for vendetta maskeleri ile gelenlerde vardı konserler filan cok güzel geçti(keşke bandista cıksa dedik çogunluk olarak ) eve dönüyorum şuanda daha 4saat yolum var ama herşeye deger benim için o alanda olmak tekrardan selam olsun tüm işçi emekçi sınıfına..
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
"Dagda kahramanca olen devrim sehitleri icin bir dklik saygi durusu" yapilan ve istiklal marsi soylenmeyen bayramin amk
-----------------------------doğru söze ne denirki :)