Tüm Servetini Fakirlere Dağıtacak
-
zumsuk bunu yazdı
Bu herifi kahraman gibi gostermeye calisiyorlar. Yok tembelleri ise alirim cunku kolay bir yol bulurlar falan fisman.
Yazida ilgimi ceken nokta su;
hem yiyecegimi yiyorum, giyecegimi giyiyorum deyip, hemde niye oldukten sonra dagitilmasini istedi ?
fakirin fukaranın parasını sömüren, megoloman steve mi kahraman ?
-
Rahmetli steve ne goturduki o gotursun mecbur dagiticak iste helal olsun :D
ReyiZ tarafından 22/Oca/13 20:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Yahoo bunu yazdı
la bi insan her yaptığı işle mi "yavşak", "pezevenk" diye nitelendirlir.
adam ne güzel iyilik yapıyor. helal olsun deseya birinizde.
görenden sütten çıkmış ak kaşıksınız zannedicek, hiç ömrünüzce yavşaklık yapmamışsınız gibi :)
-
steve ölürken bile tablet itelemeye iphone itelemeye çalışıyodu.
adam kendisi ölünce parayı birilerinin yiyeceğinin bilincinde en azından fakirler yesin demiş fena mı?
-
zumsuk bunu yazdı
Bu herifi kahraman gibi gostermeye calisiyorlar. Yok tembelleri ise alirim cunku kolay bir yol bulurlar falan fisman.
hem yiyecegimi yiyorum, giyecegimi giyiyorum deyip, hemde niye oldukten sonra dagitilmasini istedi ?
oldukten sonra demiyor ki adam yillardir gates vakfi uzerinden afrikaya suraya buraya para dagitiyor. oldukten yirmi yil sonra parasinin bitecegini ongormus.
-
parayı fakırlere dagıtcam demiş ama hangi fakirlere acaba?
-
deneme
-
SinusX bunu yazdızumsuk bunu yazdı
He evet amk o kahraman, bill gates'i siker, Zükerbergi tükürüğünle boğar ; facebook, skype, instagram, coca cola, durexi tavada pişirir.
NE garip adamlarsınız arkadaş... Ben steve jobs'u araya sokuştursam fanboy diyorsunuz (fanboy ne amk), siz sokuşturduğunuzda mükemmel cevap oluyor ilginç.
---
Ama anlamak istersen illa ;
MEsajda 2 kısım var.
1- Bu herifi kahraman, sözlerini süper ötesi mükemmel biri gibi göstermeye çalışıyorlar. Ulan şirketine tembelleri alan adamdan ne gibi bir aydınlanma bekliyorsun ? Explorer'ın götünü yıllardır doğrultamadılar. WEbmaster düşmanı. Paint vs.. gibi programlara bak. Windows'un temel programları ama 10 senedir aynı kodumun şeyi.
Tembellerle dolu olan firmadan da daha büyük şey beklenemez. Götleri sıkışmadan iş yapmıyorlar. Vista faciası olmasaydı win7 gibi mükemmel birşey çıkmazdı. Şimdi win8 faciası yaşanacak, sonrasında win9 sağlam gelecek... Tam tembel işi.
2- bu kısımda da, yazıyla iligli aklıma takılan yeri sordum. NEden öldükten sonra bağışlıyor ? Ben ölene kadar götü kurtarayım, kendimi tatmin edeyim ; e ölünce hepsini dağıtırsınız. Şimdi birşeylere güvenmem lazım. E oldu.
-
zumsuk bunu yazdıSinusX bunu yazdızumsuk bunu yazdı
He evet amk o kahraman, bill gates'i siker, Zükerbergi tükürüğünle boğar ; facebook, skype, instagram, coca cola, durexi tavada pişirir.
NE garip adamlarsınız arkadaş... Ben steve jobs'u araya sokuştursam fanboy diyorsunuz (fanboy ne amk), siz sokuşturduğunuzda mükemmel cevap oluyor ilginç.
---
Ama anlamak istersen illa ;
MEsajda 2 kısım var.
1- Bu herifi kahraman, sözlerini süper ötesi mükemmel biri gibi göstermeye çalışıyorlar. Ulan şirketine tembelleri alan adamdan ne gibi bir aydınlanma bekliyorsun ? Explorer'ın götünü yıllardır doğrultamadılar. WEbmaster düşmanı. Paint vs.. gibi programlara bak. Windows'un temel programları ama 10 senedir aynı kodumun şeyi.
Tembellerle dolu olan firmadan da daha büyük şey beklenemez. Götleri sıkışmadan iş yapmıyorlar. Vista faciası olmasaydı win7 gibi mükemmel birşey çıkmazdı. Şimdi win8 faciası yaşanacak, sonrasında win9 sağlam gelecek... Tam tembel işi.
2- bu kısımda da, yazıyla iligli aklıma takılan yeri sordum. NEden öldükten sonra bağışlıyor ? Ben ölene kadar götü kurtarayım, kendimi tatmin edeyim ; e ölünce hepsini dağıtırsınız. Şimdi birşeylere güvenmem lazım. E oldu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_%26_Melinda_Gates_Foundation
bi okumanı tavsiye ederim ölmeden öncede bağışladığını görürsün.
bu arada safaride çok mükemmel bi tarayıcı değil .
-
zaten yaptıklarını biliyorum. Bak mesajımı iyi oku ;
"zaten yiyeceğimi yiyiyorum, giyeceğimi giyiyorum (ki evet yırtık çoraplarını biliyoruz)" diyip, öldükten sonra dağıtın demesi garip geldi.
Öte yandan safari ne alaka bilmiyorum da ; webkit dediğin şey Google + Apple ortak yapımıdır ve en taşaklı browser engine'dır