Tüm Siteleri Karanlık Tarafa Çekin - Tahribat'ta Dahil
-
LynXMaSTeR bunu yazdımkyb bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
ben renk körüyüm ve şu programlara oldum olası ısınamadım çünkü brightness kıssa okeyim ama tint katınca inanılmaz berbat bir görüntü oluşuyor bana göre.
Anasının nikahı diyorum, uygulama çok güzel ama yeni sekmeler açılırken falan ekram bembeyaz parlıyor custom new-tab kullanmama rağmen resmen yeni tab açıyorken kafamı çeviriyorum flash yemiş efektinden kurtulmak için.
Chrome kullanıyorsan yeni sekme açıp herhangi bir siteye girmeden sağ altta ki dişliye tıkla arkaplana siyah bir görsel yükle olay tamam.
Ayrıca tema içinde https://chrome.google.com/webstore/detail/material-simple-dark-grey/ookepigabmicjpgfnmncjiplegcacdbm kullanabilirsin.
arkaplanı siyah düz renk yaptım ancak yeni sekme açınca ilk beyaz geliyor sonradan siyaha geçiyor.
Temayı yükledin mi ?
-
mkyb bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
ben renk körüyüm ve şu programlara oldum olası ısınamadım çünkü brightness kıssa okeyim ama tint katınca inanılmaz berbat bir görüntü oluşuyor bana göre.
Anasının nikahı diyorum, uygulama çok güzel ama yeni sekmeler açılırken falan ekram bembeyaz parlıyor custom new-tab kullanmama rağmen resmen yeni tab açıyorken kafamı çeviriyorum flash yemiş efektinden kurtulmak için.
Chrome kullanıyorsan yeni sekme açıp herhangi bir siteye girmeden sağ altta ki dişliye tıkla arkaplana siyah bir görsel yükle olay tamam.
Ayrıca tema içinde https://chrome.google.com/webstore/detail/material-simple-dark-grey/ookepigabmicjpgfnmncjiplegcacdbm kullanabilirsin.
bu temayı arıyormuşum yıllardır, allah razı olsun.
-
Konu up olsun, göz doktorları zengin olmasın.
-
^^D')
O nasıl bi başlık. bu nasıl bi son cümle:
"... karanlıkta, gölgeler bile yanlız bırakır. "
-
tahribatı karanlık tarafa çekmene gerek yok. temayı biraz daha karanlık yap, ekranı en karanlık moda al karanlığın dibine ulaş. tahribatın seni zaten orada beklediğini göreceksin.
-
Yükledim hocam teşekkürler.
-
@mkyb hocam tekrar tenkyu.. sayende öyle rahatım ki şu anda, bütün siteler, maillerim bile böyle koyu tema ile çok iyi oldu, gözlerim yanıyordu oysa.. Tekrar teşekkürler.
-
Whatsapp webde qr kodu okumuyor sanırım, yada ben okutamadım, :) ama güzel tema beğendim
-
Aress bunu yazdı
Whatsapp webde qr kodu okumuyor sanırım, yada ben okutamadım, :) ama güzel tema beğendim
Gerçekten de okumadı :D oysa ki qr kodun tam ortasındaki wp logosu değişiyor sadece :)
mkyb, teşekkürler .)
alışmak bi 15 dk sürecek ama efsane oldu. Hem batarya kullanımını da düşürür muhtemelen.
Tarikat bi garip oldu yahu :D
mkyb bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıben renk körüyüm ve şu programlara oldum olası ısınamadım çünkü brightness kıssa okeyim ama tint katınca inanılmaz berbat bir görüntü oluşuyor bana göre.
Şu muhabbet ise bende olmuyor. Arkaplanım zaten siyah ama fotoğraf koymak isterdim. Çarka tıklayınca aşağıdaki görüntü çıkıyor. Customize şeysine tıklanmıyor :(

-
iphone da ayalar/genel/erişilebilirlik/ekran kolayliklari/renkleri tersine cevir
win10 daki f.lux olayida var
aksata tarafından 19/Oca/19 05:48 tarihinde düzenlenmiştir