folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Tüm Siteleri Karanlık Tarafa Çekin - Tahribat'ta Dahil

Tüm Siteleri Karanlık Tarafa Çekin - Tahribat'ta Dahil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

ben renk körüyüm ve şu programlara oldum olası ısınamadım çünkü brightness kıssa okeyim ama tint katınca inanılmaz berbat bir görüntü oluşuyor bana göre. 

Anasının nikahı diyorum, uygulama çok güzel ama yeni sekmeler açılırken falan ekram bembeyaz parlıyor custom new-tab kullanmama rağmen resmen yeni tab açıyorken kafamı çeviriyorum flash yemiş efektinden kurtulmak için. 

Chrome kullanıyorsan yeni sekme açıp herhangi bir siteye girmeden sağ altta ki dişliye tıkla arkaplana siyah bir görsel yükle olay tamam.

Ayrıca tema içinde https://chrome.google.com/webstore/detail/material-simple-dark-grey/ookepigabmicjpgfnmncjiplegcacdbm kullanabilirsin.

arkaplanı siyah düz renk yaptım ancak yeni sekme açınca ilk beyaz geliyor sonradan siyaha geçiyor.

Temayı yükledin mi ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

ben renk körüyüm ve şu programlara oldum olası ısınamadım çünkü brightness kıssa okeyim ama tint katınca inanılmaz berbat bir görüntü oluşuyor bana göre. 

Anasının nikahı diyorum, uygulama çok güzel ama yeni sekmeler açılırken falan ekram bembeyaz parlıyor custom new-tab kullanmama rağmen resmen yeni tab açıyorken kafamı çeviriyorum flash yemiş efektinden kurtulmak için. 

Chrome kullanıyorsan yeni sekme açıp herhangi bir siteye girmeden sağ altta ki dişliye tıkla arkaplana siyah bir görsel yükle olay tamam.

Ayrıca tema içinde https://chrome.google.com/webstore/detail/material-simple-dark-grey/ookepigabmicjpgfnmncjiplegcacdbm kullanabilirsin.

bu temayı arıyormuşum yıllardır, allah razı olsun.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Konu up olsun, göz doktorları zengin olmasın. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

^^D')

O nasıl bi başlık. bu nasıl bi son cümle:

"... karanlıkta, gölgeler bile yanlız bırakır. "

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

tahribatı karanlık tarafa çekmene gerek yok. temayı biraz daha karanlık yap, ekranı en karanlık moda al karanlığın dibine ulaş. tahribatın seni zaten orada beklediğini göreceksin.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Yükledim hocam teşekkürler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

@mkyb hocam tekrar tenkyu.. sayende öyle rahatım ki şu anda, bütün siteler, maillerim bile böyle koyu tema ile çok iyi oldu, gözlerim yanıyordu oysa.. Tekrar teşekkürler.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Whatsapp webde qr kodu okumuyor sanırım, yada ben okutamadım, :) ama güzel tema beğendim 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı

Whatsapp webde qr kodu okumuyor sanırım, yada ben okutamadım, :) ama güzel tema beğendim 

Gerçekten de okumadı :D oysa ki qr kodun tam ortasındaki wp logosu değişiyor sadece :)

mkyb, teşekkürler .)

alışmak bi 15 dk sürecek ama efsane oldu. Hem batarya kullanımını da düşürür muhtemelen.

Tarikat bi garip oldu yahu :D

mkyb bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

Şu muhabbet ise bende olmuyor. Arkaplanım zaten siyah ama fotoğraf koymak isterdim. Çarka tıklayınca aşağıdaki görüntü çıkıyor. Customize şeysine tıklanmıyor :(

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

iphone da ayalar/genel/erişilebilirlik/ekran kolayliklari/renkleri tersine cevir

win10 daki f.lux olayida var

aksata tarafından 19/Oca/19 05:48 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
Toplam Hit: 5278 Toplam Mesaj: 25