Tüm Tahribat Yönetimi AMD Kullanıo
-
son kalede(ben) feth edildi kaç yıldır kurduğum bütün makinlere p4 takarım amd yi daha ii inceleme fırsatı buldum geçenlerde 2.2ghz hıuzında çalışan bi amd 3200+ p4 3.2ghz a takır takır geçirdi benchmark larda bende gittim kendime bi amd3000+ aldım walla çok mutluyum çok fena hızlandı sistem işlemcinin fanını takamıodum hiç bu sefer onuda takdım olay mandalı doğru yere getirmekdeymiş meğer :)
neyse uzun lafın kısası hepimiz AMD ci olduk bu amd türkiyenin bize 3-5 bişey atması lazım sponsor olsunlar -
amd kral beya bnde gecicm yeterli nakit bulunca :D
-
Fiyat-performans açısından amd inteli ikiye katlar :)
Ama gözlemlerime göre pentiumdan daha fazla sorun çıkartıyor :) -
ir'in amd kullandığınıda gördüm ya artık yeni makinalarda amd mi intel mi diye düşünmem :)
-
Aslında ir2 hocamın dediği gibi bir başvuruda bulunalım.Önce amd türkiye ile bir anlaşma yapalım,tüm müritler amd alacak,sizin reklamını faln yapalım sponsor olun falan gibisinden. Şimdi bunlar parayı da iyi veririr a.q.
-
hoja bende2 hafte önce amd ye geçtm cok deli bişey makida uçuyor valla herkese tavsiye ederim makina 3 gündür açık canavar gibi sponsor konusna gelince valla bence sadece hayal olur
-
amd gerçektende aŞmış:p
-
Bende ne yazıkkı p4 kullanıyorum ama amd su anda en ıyısı zatı 64 bıt ı ıntele onlar sattı ama admların hala dunya kadar borcu var bu nasıl ıs ben hala cozemedım ya gelısıme manyak para harcıyolar yada harvurup harman harcıyolar
-
şimdi sıfırdan bi amd 3400+ ya da fx falan şöyle sondan bi önceki model ve yanına ona uygun bi anakart + 256 mb bi ati ekran kartı alsak ne tutar.
şöyle birbiriyle uyumlu olsun yane..
biliyorum çok salakça bi soru oldu ama amd fiyatlarından bihaber olduğum için mazur görün. -
bı gecenlerde arkadasın bılıne ekran kartı almaya gıttık sadece 256 ekran kartı alıp cıkacaktık ama oyle olmadı. ılk basta celeron 2400 ıslemcı bır boka yarmaz dedım onu sattırdım sonra ona o anakart olmazdedım bır kana kart sectım manyak bırsey 933 ve kendınden kızıl otelı fana madem ıslemcı alalım fazla pahalı olmasın amd 3000 64 alalım dedım 3000 yokmus ellerınde 3200 oldu madem bolye bır makına yaptık ram 512 yetmez dedım bır 512 daha taktım 1024 oldu e oyle makınaya saglam ekran kartı gerek dedım asus 256lık ekran kartı taktırdım sonra oglum ne yapacan cd romla cd rw yı gel sana dvd rw allım dedım adama 1 mılyara mal oldum. sadece kasa hardısk ve flopy aynı kaldı
-
Şu anda kullandığım makına p4 2.2 512 rd ramlı bir alet aldığımda 1 gb ram vardı 512 si bozuk çıktı değiştirmeme rağmen o aldıklarımda bozuk çıktı ve mecbur 512 talimiz malum bulmasıda zor
Velhasıl yeni bir makine almanın zamanı geldi bende bir amd pc toplamak istiyorum çok delice uçmadan amd kullanan arkadaşlar bana sanal bir pc toplıyabilirlermi?
Şu anda kullandığım pcyi de networkun tozlu kabloları arasına dahil edeceğim şimdiden teşekkürler.
Toplam Hit: 9493 Toplam Mesaj: 56