Tüm Tarikatın Regaib Kandili Mübarek Olsun...
-
kandiliniz mübarek olsun...
-
teşekkürler tum islam aleminin kandili mubarek olsun...
-
saol kardesim senin de kandilin muberek olsun cumlemizin
-
allah kahretsin cenabetim :| direk banyoya :S
-
saolun. Hepinizin kandli mubarek oLsun. Camiye gidelim lütfen! bari bu akşam gidelim.
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
saolun. Hepinizin kandli mubarek oLsun. Camiye gidelim lütfen! bari bu akşam gidelim.
-----------------------------katılıyorum yaratıcının rahmet kapılarını açtığı zamanlar bugünler.
1 yılımızın nasıl olacağı zamanlar...bugün fırsat günleri.sağanak sağanak rahmet yağıyor gibi düşünün
İşlediğimiz günahlar için bu bereketli günlerin yüzü suyu hürmetine samimi ve gönlümüzden gele gele tevbe ve istiğfarda bulunulmalı...
Regaib Gecesi denilince; "çok lütuf ve ihsan dolu, kıymetli ve değeri büyük, ''çok dua edilmeli' çok iyi değerlendirilmesi gereken gecedir..
-
Peygamber Efendimiz Hadis-i Şerifte “Recep Allah'ın ayıdır; Şaban benim ayımdır, ramazan ise ümmetimin ayıdır". Bu Ayın Değerini Bilmek Gerek.Mayrip Hocanın dediği gibi hiç değilse camiye gidip tesbih namazı kılmalı çünkü tesbih namazı tevbe namazıdır.
Allah günahlarınızı Affeder..Allah çok Merhametlidir.. Denemekte Fayda var..Bu Ay 20 Gün oruç Tutan kişinin cennetteki evi Hz İbrahim İle Hz Ademin Sarayının
Tam Karşısında Olacağı onlarla komşu olunacağı Bildiriliyor..
Cümlemizin Kandili Mübarek Olsun.Rabbim bizi Diğer Şaban ve Ramazan Ayınada ulaştırsın inş.
-
Hepimizin ki mübarek olsun...Bu konuya da yok şu yok bu gibi gereksiz şeyler atmayın bari ya dalga geçicekseniz gidin başka konu açın yada karşı çıkcaksanız kimsenin inancı sizi ilgilendirmez,kimse karışamaz da dalga da geçemez.
-
aynı dileklerle her kardeşimin teker teker kandilini tebrik ediyorum.
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Hepimizin ki mübarek olsun...Bu konuya da yok şu yok bu gibi gereksiz şeyler atmayın bari ya dalga geçicekseniz gidin başka konu açın yada karşı çıkcaksanız kimsenin inancı sizi ilgilendirmez,kimse karışamaz da dalga da geçemez.
-----------------------------Abi sakin ol.kimsenin kimsenin inancıyla dalga geçtiği yok. :))
kandilimiz mubarek olsun inş.