Tüm Tarikatın Regaib Kandili Mübarek Olsun...
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Hepimizin ki mübarek olsun...Bu konuya da yok şu yok bu gibi gereksiz şeyler atmayın bari ya dalga geçicekseniz gidin başka konu açın yada karşı çıkcaksanız kimsenin inancı sizi ilgilendirmez,kimse karışamaz da dalga da geçemez.
-----------------------------Abi sakin ol.kimsenin kimsenin inancıyla dalga geçtiği yok. :))
kandilimiz mubarek olsun inş.
-----------------------------
Zokarım garip garip msjlar atılıo daha da atılmasın diye yazdım. İyi sapıtmışım:P Öss çarptı öss:| -
Amin, tüm islam aleminin regaib kandini mübarek olsun.
-
Tüm müslüman kardeşlerimin kandili mübarek olsun
-
1)müslyleri önemli aylarında yanlız bıraqmaq olmaz gidin ne gerekiyosa yapın namaz kılın oruç tutun ne gerekiosa ondan işte...
2) yada benim gibi olun takmayın okadar 1400 yıl boyunca hesabım doğruysa 4200 kere kutlanmış bu 3 aylar bundan sonra da olmaya
devam edecek böle rio karnavalımsı bi havaya gerek olduğunu sanmıyorum -
saol kardeş tüm İslam aleminin Regaip Kandili Mübarek Olsun..
-
herkesin kandili mübare ola.
artık 3 aylara giridk. bence islami konular çoğalırsa normal. ve
mademki neredeyse hapimiz müslümanız. tahribat ismai günlerde islam moduna geçsin. hmmm meselea
temada küçük bir islami motif olsa nasıl olur?
-
1-Tahribat'in Laik bir yapisi vardir ,kimsenin dini inancina karismayiz ,buraya muslumanida girer,hristiyanida girer ,yahudiside ,ataistide ,budistide..kendi dinini ilan edende girer...kimse baskasinin inancini yargilayamaz...karsi oldugumuz teksey cumhuriyet dusmani uc asiri dinci kesimler ,said kurdi ve feto tayfasi..
2-Tahribati yesile boyayalim ,bannerda arapca Allah yazsin ,3aylarda 5vakit ezan sesi duyulsun gibi oneriler yapmayin...
3-Butun islam aleminin kandili kutlu olsun.
4-Kahvalti icin ekmek almaya gidiyorum ,sicak pide + kasar peynir...isteyene upload ederim :)
-
hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.allah bir dahaki kandilleride yine birlikte görmemizi nasib eylesin , allah tbtyi vatanı milleti korusun ...
amin
-
ALLAH razı olsun, ALLAH yâr ve Yardımcınız olsun. amin
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------1-Tahribat'in Laik bir yapisi vardir ,kimsenin dini inancina karismayiz ,buraya muslumanida girer,hristiyanida girer ,yahudiside ,ataistide ,budistide..kendi dinini ilan edende girer...kimse baskasinin inancini yargilayamaz...karsi oldugumuz teksey cumhuriyet dusmani uc asiri dinci kesimler ,said kurdi ve feto tayfasi..
2-Tahribati yesile boyayalim ,bannerda arapca Allah yazsin ,3aylarda 5vakit ezan sesi duyulsun gibi oneriler yapmayin...
3-Butun islam aleminin kandili kutlu olsun.
4-Kahvalti icin ekmek almaya gidiyorum ,sicak pide + kasar peynir...isteyene upload ederim :)
-----------------------------Compu sana forumda besin paylaşımı yapma yasağı getirticem. Bak görürsün!
Aç var tok var ne obur bir adam oldun nan!
:D