Tüm TÜRK Hackerların Dikkatine....!! TÜRK Bayragına Agır Hakaret
-
http://www.turkeyhumanrights.fw.bz/RTP.htm
kıbrıs ın basındakı serefzız memet alı talat ıbnesının sıtesınde oluyor bu olay TÜRK bayragına isiyen bi pic war arkadaslar ben bılsem hemen hacklıyecem ama pek bi bilgim olduu solenemes ya siz hackleyın yada bana bısıler soluuun ben bısıler yapmaya calısıım!! -
www.turkeyhumanrights.fw.bz/RTP.htm msj alınmıştır bu konuyla özel ilgilenecem haclemek benim görevim amına kodumun cocugu bu yaptıgının cezasını ceke cek Sevgilerle TurkOperMaster..
-
Way amına kodugumun şerefsizlerine bak ! Rum Dölü orospu çocukları Been bu siteyi Basının tüm yayın organlarına şikayet etmessem onlarında anlarını sikmessem nolayım..
-
MILLET BENDE BU HACK ISINDEN PEK FAZLA ANLAMAM AMA SIZE TEK SOYLEYECEGIM BUNU YAPANIN ANASINI SIKMEZSENIZ YAZIKLAR OLSUN SIZE SIKIN ANALARINI AMIN DOLLERI RUM PICLERI ONUN BUNUN COCUKLARI
-
Hack işinden pek anlamıyorum. Ancak anlayanlar acele olarak bu işe el atsın. Bu şerefsizlerin ipi çekilsin.
-
piçler analarını bi sikmek lazım
-
mına godumun cocunun şeyini kesib g.tüne sokmak lazım anasını mına dünyayı soktumun piçi la bulalım bu piçleri hojalar
-
arkadaslar aslında bu memet alı talat serefsızının kım olduunu neye hızmet ettını herkese solememıs lasım mesela ben tv lerin mail adreslerıne sureklı yollucam bu sitede olanları haberlere falan kesın cıkması lasım bu sıtenın gorsunler analarının amlarını pezewenkler
-
arkadalar ben basladım maillerıme butun televizyonlara gonderdım siz de gönderin ben bir TÜRK olarak üzerime düsenı yapıyorum sıra HAckeR arkadaslarda...
-
Öyle bir yer yok artık Uçuk bir sayfadan ibaret heha cehennem Saolsun Tahribat saolsun
-
Yakında Hostingide göçerse heç şaşırmayın Bu şerefsizlere dersleri verilecek
Toplam Hit: 20143 Toplam Mesaj: 81