Tüm Zamanların En Büyük Lideri
-
TESKILAT bunu yazdı:
-----------------------------ee şimdi bu konuyu niye açtın??
-----------------------------Sence..
-
TESKILAT bunu yazdı:
-----------------------------senin kendini banlatacak düşüncelerin vardı değil mi Mustafa Kemal ile ilgili...
söylesene bir onları özel mesaj ile bana...
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
HolyReform bunu yazdı:
TESKILAT bunu yazdı:
Atatürk'ü yeren konuda söylemedin bunları.Sancın ne kardeş?
Bu kardeşimiz bu ülkede yaşamıyor yada Atatürkü tanımıyor :) bu konuyu daha önceden açacaktım şimdi olması birşeyi teşkil etmez. gecenin 12 sindede açardım. sorun değil :)
İyide o konuda başarılarını inkar eden yokki:)en fanatik şeriatçı kominist faşist vs vs vs kim olursa olsun ...şimdiye kadar inkar edeninide görmedim.
-
Ben istedim msnini yolladı ama gerekte kalmadı aslında :D
TESKILAT, 4/24/2009 7:01:56 PM tarihinde Türkiye AB'ye girene kadar banlandi. Banlanis Sebebi: Açılan konu :Tüm Zamanların En Büyük Lideri yazdığı mesaj : ee şimdi bu konuyu niye açtın?? seni değil sana kefil olanın kefil olanını bile banlıyorum hocam...
Zuhahahahahaaaaahha bi hoş oldum lan :D
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Ben istedim msnini yolladı ama gerekte kalmadı aslında :D
TESKILAT, 4/24/2009 7:01:56 PM tarihinde Türkiye AB'ye girene kadar banlandi. Banlanis Sebebi: Açılan konu :Tüm Zamanların En Büyük Lideri yazdığı mesaj : ee şimdi bu konuyu niye açtın?? seni değil sana kefil olanın kefil olanını bile banlıyorum hocam...
hahahaha yerlerdeyim akşam vakti gülmekten gebericem :D -
Umarım bazıları bu resimlerdeki yazıları okudukca nasıl biri olduğunu anlar...
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Ben istedim msnini yolladı ama gerekte kalmadı aslında :D
-----------------------------ana avrat kayamadan şunu yolladınız ya valla gücüme gitti =)))
-
Ata mızın yüceliği
söze gerek yok
o bir lider
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------ana avrat kayamadan şunu yolladınız ya valla gücüme gitti =)))
-----------------------------Şşşştt,küfür yassah !
ottoman:
ara abilerini banlasınlar beni
' Pretty # Oyun daha bitmedi.. :
abilerim siksin seni :) -
paylaşım için teşekkürler harkulade olmuş