Tüm Zamanların En Büyük Lideri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    tanışalım

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------

"Tüm Zamanların" derken bu zaman diliminde Peygamberimiz de yaşadığı için bu tanım yanlış olur.

tamam Atatürk de büyük bir liderdi ama

Tüm Zamanların En Büyük Lideri H.z Muhammet (s.a.v.)'dir

zaten Atatürk de Peygamberimizi lider olarak kabul etmiştir :)

siz ne biçim bi adamsınız ya ? bir devlet adamını bir peygamberle karşılaştırıyorsunuzya aferim size.sizin görüşünüzden yola çıkarsak en büyük lider Hz.Muhammed de değildir.Hz.İsa var Hz.Musa var diğer dinlerin peygamberlerini adamdan saymıyormusunuz derler adama ? tabi doğruya size göre zaten Müslümanlık dışındaki herkes kafir ve düşman oluyor.Sizin işte müslümanlığınız bu kadar.Atatürk'de kimilerinin biyerine batıyo Atatürk ile ilgili her konuda birileri laf sokmaya çalışıyor.Herkes haddini bilsin !

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:

stillalive bunu yazdı:

"Tüm Zamanların" derken bu zaman diliminde Peygamberimiz de yaşadığı için bu tanım yanlış olur.

tamam Atatürk de büyük bir liderdi ama

Tüm Zamanların En Büyük Lideri H.z Muhammet (s.a.v.)'dir

zaten Atatürk de Peygamberimizi lider olarak kabul etmiştir :)

siz ne biçim bi adamsınız ya ? bir devlet adamını bir peygamberle karşılaştırıyorsunuzya aferim size.sizin görüşünüzden yola çıkarsak en büyük lider Hz.Muhammed de değildir.Hz.İsa var Hz.Musa var diğer dinlerin peygamberlerini adamdan saymıyormusunuz derler adama ? tabi doğruya size göre zaten Müslümanlık dışındaki herkes kafir ve düşman oluyor.Sizin işte müslümanlığınız bu kadar.Atatürk'de kimilerinin biyerine batıyo Atatürk ile ilgili her konuda birileri laf sokmaya çalışıyor.Herkes haddini bilsin !

hacı karşılaştırmıyoruz, karşılaştıran sizsiniz, sonuçta her ikisi de insandı. dikkatini çekersen sen kategorize etmişsin, peygamberlik ve devlet adamlığı olarak,

biz burada insan olarak belirtmiştik sadece. bu yani.

ayrıca

"Atatürk de büyük bir liderdi"

diye belirtmişim niye herkeste bir telaş havası var anlamadım. 

ayrıca düşüncelerini belirten insanlara böyle saygısızlık ederseniz

Atatürk de sizden utanırdı. burada kimseye laf atmıyoruz, hakaret etmiyoruz sonuçta

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

ondan sonra darbe yanlısı diyolar !..

Tabi darbe isterim ulan!

Çıkıcaksın sokağa ne kadar fındık bıyıklı , dar kafalı adam varsa gözünü kırpmadan katlediceksin.

Toplum olarak rahat bizim götümüze batıyo ondan sonra böyle dar kafalı beyinsizler çıkıp neler söylüyor...

Bize fazla özgürlük, demokrasi falan fazla hazmedemiyoruz hazımsızlık yapıyor...

Keep Going !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

GebesH bunu yazdı:

Tabi darbe isterim ulan!

Çıkıcaksın sokağa ne kadar fındık bıyıklı , dar kafalı adam varsa gözünü kırpmadan katlediceksin.

Toplum olarak rahat bizim götümüze batıyo ondan sonra böyle dar kafalı beyinsizler çıkıp neler söylüyor...

Bize fazla özgürlük, demokrasi falan fazla hazmedemiyoruz hazımsızlık yapıyor...

ırkçı! faşist!

olmanın gereği yok :)

dar beyinlilğin tanımı senin bu yazından sonra ortaya çıkıyor zaten

klasik ergenekon zihniyeti.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

@ avira

insanların müslümanlığını nasıl kıyaslıyabılrısın (eğer  müslümansan) hazareti Muhammed sav   bir  başka  peygamberle  veya baska bir ınsanla nasıl  kıyaslıyabılırsın

ikincisi arkadaslar Atatürk çok  büyük bi insandır kımılerıne  göre  gelmıs  gecmıs en buyuk ınsan  kımılerıne  gore  mılenyumun ınsanıı  kımılerıne görede yüzyılın adamıdır 

biri cıkıp gelmıs  gecmıs  en buyuk ınsan degıl  dedıgınde onu  nıye  yargılıyorsunuz onuda  anlamam  özellikle bu  sitemın admınlerınınbu konuyla ılgılı  yorumlarını  görunce sasırdım ve üzüldüm

son sözüm şudurki  bu  soruyu kendınıze  sorun ve cevabı kendınıze samımı bir  sekılde verınız sakın bana  ıkı  dk ıcınde  netten  dokuman bulup  buraya  koymayın

Atatürk'ü ne kadar  tanıyorsunuz......... burda  bana kımse  cevap vermesın tanıyan tanıyodur  arastırmıstır .özellikle  soluyorum bu soruyu kendınıze  sorun 

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    kimse  tartışmaya laf sokmaya karşılaştırmaya kalmasın söz konusu olan ATATÜRK herkes ATAMIZ  konusunda saygılı olmak ve saygı duymak zorunda.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

GebesH bunu yazdı:

Tabi darbe isterim ulan!

ırkçı! faşist!

olmanın gereği yok :)

dar beyinlilğin tanımı senin bu yazından sonra ortaya çıkıyor zaten

klasik ergenekon zihniyeti.

senin gibi demokrat olacağıma ırkçı ve faşist olmayı yeğlerim ki hatta yeğeliyorum o konuda şüphen olmasın....

Keep Going !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    tabikide  herkes  ataturke saygı  duymalıdır bizler için neler  yaptıgı aşıkardır ve ne kadar  büyük  adam  oldugunu  anlamak ıcınde  yeterınce  yakın bı  tarıhteyızdır

kontra bisiklet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sitillalive , bak hoca kendi yazdigin savundugun dusunceyi 2post sonra dansoz gibi kiviryorsun.

adamgibi, hoca konuyu okumadan etmeden tartismaya dalma.Konuyu once bir okuyun kim boyle bir kiyaslama baslatmis ondan sonra yorumunuzu yazin.

Google u kendisine kaynak edenlerde ortadadir.Gecmis konulardan bakarsaniz gorursunuz zaten,kimin ne denli bilgili olduguna.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 12437 Toplam Mesaj: 101