Tüm Zamanların En Büyük Lideri
-
tanışalım
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------"Tüm Zamanların" derken bu zaman diliminde Peygamberimiz de yaşadığı için bu tanım yanlış olur.
tamam Atatürk de büyük bir liderdi ama
Tüm Zamanların En Büyük Lideri H.z Muhammet (s.a.v.)'dir
zaten Atatürk de Peygamberimizi lider olarak kabul etmiştir :)
-----------------------------siz ne biçim bi adamsınız ya ? bir devlet adamını bir peygamberle karşılaştırıyorsunuzya aferim size.sizin görüşünüzden yola çıkarsak en büyük lider Hz.Muhammed de değildir.Hz.İsa var Hz.Musa var diğer dinlerin peygamberlerini adamdan saymıyormusunuz derler adama ? tabi doğruya size göre zaten Müslümanlık dışındaki herkes kafir ve düşman oluyor.Sizin işte müslümanlığınız bu kadar.Atatürk'de kimilerinin biyerine batıyo Atatürk ile ilgili her konuda birileri laf sokmaya çalışıyor.Herkes haddini bilsin !
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
-----------------------------"Tüm Zamanların" derken bu zaman diliminde Peygamberimiz de yaşadığı için bu tanım yanlış olur.
tamam Atatürk de büyük bir liderdi ama
Tüm Zamanların En Büyük Lideri H.z Muhammet (s.a.v.)'dir
zaten Atatürk de Peygamberimizi lider olarak kabul etmiştir :)
-----------------------------siz ne biçim bi adamsınız ya ? bir devlet adamını bir peygamberle karşılaştırıyorsunuzya aferim size.sizin görüşünüzden yola çıkarsak en büyük lider Hz.Muhammed de değildir.Hz.İsa var Hz.Musa var diğer dinlerin peygamberlerini adamdan saymıyormusunuz derler adama ? tabi doğruya size göre zaten Müslümanlık dışındaki herkes kafir ve düşman oluyor.Sizin işte müslümanlığınız bu kadar.Atatürk'de kimilerinin biyerine batıyo Atatürk ile ilgili her konuda birileri laf sokmaya çalışıyor.Herkes haddini bilsin !
-----------------------------hacı karşılaştırmıyoruz, karşılaştıran sizsiniz, sonuçta her ikisi de insandı. dikkatini çekersen sen kategorize etmişsin, peygamberlik ve devlet adamlığı olarak,
biz burada insan olarak belirtmiştik sadece. bu yani.
ayrıca
"Atatürk de büyük bir liderdi"
diye belirtmişim niye herkeste bir telaş havası var anlamadım.
ayrıca düşüncelerini belirten insanlara böyle saygısızlık ederseniz
Atatürk de sizden utanırdı. burada kimseye laf atmıyoruz, hakaret etmiyoruz sonuçta
-
ondan sonra darbe yanlısı diyolar !..
Tabi darbe isterim ulan!
Çıkıcaksın sokağa ne kadar fındık bıyıklı , dar kafalı adam varsa gözünü kırpmadan katlediceksin.
Toplum olarak rahat bizim götümüze batıyo ondan sonra böyle dar kafalı beyinsizler çıkıp neler söylüyor...
Bize fazla özgürlük, demokrasi falan fazla hazmedemiyoruz hazımsızlık yapıyor...
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------ondan sonra darbe yanlısı diyolar !..
Tabi darbe isterim ulan!
Çıkıcaksın sokağa ne kadar fındık bıyıklı , dar kafalı adam varsa gözünü kırpmadan katlediceksin.
Toplum olarak rahat bizim götümüze batıyo ondan sonra böyle dar kafalı beyinsizler çıkıp neler söylüyor...
Bize fazla özgürlük, demokrasi falan fazla hazmedemiyoruz hazımsızlık yapıyor...
-----------------------------ırkçı! faşist!
olmanın gereği yok :)
dar beyinlilğin tanımı senin bu yazından sonra ortaya çıkıyor zaten
klasik ergenekon zihniyeti.
-
@ avira
insanların müslümanlığını nasıl kıyaslıyabılrısın (eğer müslümansan) hazareti Muhammed sav bir başka peygamberle veya baska bir ınsanla nasıl kıyaslıyabılırsın
ikincisi arkadaslar Atatürk çok büyük bi insandır kımılerıne göre gelmıs gecmıs en buyuk ınsan kımılerıne gore mılenyumun ınsanıı kımılerıne görede yüzyılın adamıdır
biri cıkıp gelmıs gecmıs en buyuk ınsan degıl dedıgınde onu nıye yargılıyorsunuz onuda anlamam özellikle bu sitemın admınlerınınbu konuyla ılgılı yorumlarını görunce sasırdım ve üzüldüm
son sözüm şudurki bu soruyu kendınıze sorun ve cevabı kendınıze samımı bir sekılde verınız sakın bana ıkı dk ıcınde netten dokuman bulup buraya koymayın
Atatürk'ü ne kadar tanıyorsunuz......... burda bana kımse cevap vermesın tanıyan tanıyodur arastırmıstır .özellikle soluyorum bu soruyu kendınıze sorun
-
kimse tartışmaya laf sokmaya karşılaştırmaya kalmasın söz konusu olan ATATÜRK herkes ATAMIZ konusunda saygılı olmak ve saygı duymak zorunda.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------GebesH bunu yazdı:
-----------------------------ondan sonra darbe yanlısı diyolar !..
Tabi darbe isterim ulan!
-----------------------------ırkçı! faşist!
olmanın gereği yok :)
dar beyinlilğin tanımı senin bu yazından sonra ortaya çıkıyor zaten
klasik ergenekon zihniyeti.
-----------------------------senin gibi demokrat olacağıma ırkçı ve faşist olmayı yeğlerim ki hatta yeğeliyorum o konuda şüphen olmasın....
-
tabikide herkes ataturke saygı duymalıdır bizler için neler yaptıgı aşıkardır ve ne kadar büyük adam oldugunu anlamak ıcınde yeterınce yakın bı tarıhteyızdır
-
sitillalive , bak hoca kendi yazdigin savundugun dusunceyi 2post sonra dansoz gibi kiviryorsun.
adamgibi, hoca konuyu okumadan etmeden tartismaya dalma.Konuyu once bir okuyun kim boyle bir kiyaslama baslatmis ondan sonra yorumunuzu yazin.
Google u kendisine kaynak edenlerde ortadadir.Gecmis konulardan bakarsaniz gorursunuz zaten,kimin ne denli bilgili olduguna.