folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tunceli"De 3 Şehit Daha (Biraz Da Buna Ağlıyalım Derim?)

Tunceli"De 3 Şehit Daha (Biraz Da Buna Ağlıyalım Derim?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

Barış Akarsu nun kaza geçirdiği haberini duyduğumda ben de üzüldüm, yazık dedim, genç ve başarılı biri.. hatta çevreme baktığımda hayranları,dizisini izleyenler falan çok üzülmüştü,ağlayan bile vardı.. ben de kötü oldum tabi ama, ta ki bu haberi görene kadar.. her gün şehit veriyoruz, milletimizin yaptığı tek şey haberi izledikten sonra 5-10 dk küfredip üzülmekle geçiyor, ve unutuluyor..ama bir ünlüye bişey oldu mu ağlıyorlar fenalaşıyorlar.. 2 gün sonra Kemal Sunalın ölüm yıldönümüymüş, insanlar arkasından tören vs yapıp ağlıyacaklar, peki şimdiye kadar vatanı için hiç tereddüt etmeden vızır vızır kurşunların arasında çarpışıp da şehit olan askerlerimizi (seçim zamanları hariç) hatırlayan, arkasından ağlayan varmı? bana garip geldi biraz :S

TUNCELİ’DE HAİN SALDIRI

1 ASTSUBAY 2 UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU

30.06.2007 17:08

PKK'lı teröristlerin Tunceli'de karayoluna döşedikleri bombayı uzaktan kumandayla patlatması sonucu 1 astsubay, 2 uzman çavuş olmak üzere 3 güvenlik görevlisi şehit oldu. Bölgede sürdürülen hava destekli operasyona Jandarma Özel Harekat Timleri de katıldı. Tunceli Erzincan karayolu trafiğe kapatılırken, teröristlerle sıcak temasın sürdüğü bildirildi.

Tunceli- Pülümür İlçesi bağlantılı Erzincan karayolunu dün gece kesip, propaganda yapan PKK'lı teröristlere yönelik başlatılan büyük operasyon tüm hızıyla sürüyor. Tunceli- Erzincan karayolu üzerine operasyonların sürdüğü sırada PKK'lı teröristler, karayoluna döşedikleri uzaktan kumandalı mayını yaya olarak görev yapan askerlerin geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlattı. Patlamada, 1 astsubay, 2 uzman çavuş olmak üzere 3 güvenlik görevlisi şehit oldu.

Sabah erken saatlerinden itibaren sürdürülen operasyonlar, 3 güvenlik görevlinin şehit olmasının ardından yoğunlaştırıldı. Bölgeye helikopterlerle Jandarma Özel Harekat tikleri indirildi, Kobra tipi helikopterler, teröristlerin saklandıkları dağlık ve ormanlık alanlara bomba yağdırdı.

Bu arada dün geceden beri kapalı olan Tunceli- Erzincan karayolu, operasyon nedeniyle açılmadı. Bölgede süren operasyonlar sırasında teröristlerle sıcak temasların sağlandığı ve yer yer çatışmaların sürdüğü bildirildi.

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ

Tunceli'de PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayını uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit olan 3 güvenlik görevlisinin Astsubay Atilla Şener, uzman çavuşlar İsmail Dursun ve Ümit Eker olduğu bildirildi. Şehitlerin cenazeleri askeri halikopterle Elazığ Askeri Hastanesi'ne götürüldü.

Tunceli'de teröristlere karşı büyük operasyon

Pülümür, bağlantılı Erzincan karayolunu dün gece keserek propaganda yapan PKK'lı teröristlere yönelik kapsamlı operasyon başlatıldı. Kobra helikopterler, teröristlerin kaçtığı dağlık alanları bombalarken, karayolu trafiğe kapatılıp bomba taraması yapıldı.

PKK'lı teröristler dün gece Tunceli- Pülümür İlçesi bağlantılı Erzincan karayolunu 45'inci kilometresinde keserek araçların geçişine izin vermedi. Yola bomba döşediği öne sürülen teröristler barikatlarla kestiği yolda propaganda yaparak, araçta bulunanlardan DTP'nin desteklediği bağımsız adaylara oy vermelerini istedi. Teröristlerin karayoluna bomba döşediği olasılığı üzerine karayolu trafiğe kapatılırken araçların geçişine izin verilmedi. Karayoluna kesip propaganda yaptıktan sonra kaçan teröristlere karşı dün geceden itibaren başlatılan operasyon havanın aydınlanmasıyla kapsamlı olarak sürdürüldü. Tunceli Jandarma Komutanlığı'ndan kalkan Kobra tipi helikopterler, teröristleri yuvalandığı değerlendirilen noktaları bombaladı. Dağlık alanlara helikopterlerle özel jandarma birlikleri indirilirken, karayolunda bomba ve mayın taraması yapıldı.

Tunceli Valisi Mustafa Yaman, teröristlerin yol kesmesiyle birlikte güvenlik güçlerinin olaya müdahale ettiğini ve operasyon başlattığını söyledi. Yaman, “Bölgede hava destekli operasyon başlatılmıştır. Şu anda bölgede geniş çaplı operasyon yapılmaktadır, Yola konulan barikatlar kaldırılmış, karayolunda güvenlik birimlerimiz tarafından bomba ve mayın döşenme ihtimaline karşı arama tarama faaliyetleri yapılmaktadır. Şu anda bu faaliyetler sürüyor, yolun tamamen güvenli olduğu anlaşıldığında trafiğe açılacaktır'' dedi. Karayolunun kapalı olması nedeniyle Erzincan yönüne gidecek araçlar Tunceli çıkışındaki istasyonlarda bekletiliyor.

Tunceli'de PKK’lı teröristler ilk intihar saldırısını 30 Haziran 1996 tarihinde yaptı. ‘Zilan' kod isimli Zeynep Kınacı isimli terörist, Tunceli’de bayrak töreni yapıldığı sırada üzerindeki bombayı patlatırken intihar saldırısında 7 asker şehit olmuş, 33 asker de yaralanmıştı. Terör örgütü PKK’nın saldırının yıldönümünde ses getirecek yeni eylemler yapacağı istihbaratı üzerine güvenlik güçleri il genelinde çok sıkı güvenlik önlemleri aldı. İl ve ilçe giriş çıkışında herkes aranırken, kimlik kontrolleri yapıldı.

MİLLİYET

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

Barış Akarsuyu kötülemek niyetim değil fakat ünlüler öldüğü zaman 1 ay bu iş üzerinde konuşuluyosa şehitlerimizinki 4 günü geçmio belki bu doğaldır ama bazı şehit veren aileler için ayıptır topluma hizmet vermiş olabilir sanatçı ama

en topluma en iyi hizmeti şehitlerimiz vermiyomu?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

dostum hiç alakası yok ünlü olmakla türk evladı olması genc olması nedeniyle insanlar üzülüo
    sehitler için ne kadar gözyası dökülüo söylememe gerek yok bile

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    nu_metal bunu yazdı:
    -----------------------------

dostum hiç alakası yok ünlü olmakla türk evladı olması genc olması nedeniyle insanlar üzülüo

hacı şehitler için dökülen gözyaşları ya anasına bacısına ya karısına çocuğuna ait.. ben izleyip de ağlayanını görmedim hiç..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    hackermemo bunu yazdı:
    nu_metal bunu yazdı:

hacı şehitler için dökülen gözyaşları ya anasına bacısına ya karısına çocuğuna ait.. ben izleyip de ağlayanını görmedim hiç..
    evet var annem; sehitleri her görüsünde aglar nede olsa onunda 2 erkek evladı var

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaZenci
    beyaZenci's avatar
    Erkek

pülümür benimde askerliğimi yaptığım ilçe

tayyip ne zaman dur diyecek bunlara bilmiyorum

allah ordakilere ve bekleyenlerine sabır versin 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    hp32 bunu yazdı:

Barış Akarsuyu kötülemek niyetim değil fakat ünlüler öldüğü zaman 1 ay bu iş üzerinde konuşuluyosa şehitlerimizinki 4 günü geçmio belki bu doğaldır ama bazı şehit veren aileler için ayıptır topluma hizmet vermiş olabilir sanatçı ama

en topluma en iyi hizmeti şehitlerimiz vermiyomu?

devlete göre asker sayısal veridir istatistiktir isimlerin bir önemi yok ...

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Type-R
    Type-R's avatar
    Erkek

Bugün sırf bu olay için Star TV'yi aradım..

Adamlar Şehit haberini 2 dk gösteriyor barış akarsu'ya canlı bağlanıyor..

Hadi tamam Barış Akarsuya bağlanırsında aq bu 1 saat mi olur ! , birde barış akarsu'nun yanında 2 kız ölmüş onları düşünen yok aq

star'ı aradık abimle konuştuk yetkiliyle dikkate alacağız dedide siklerine takmıyacaklar biliyorum..

satılmış medya işte aq

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bariş akarsuyu sevmem Allah var herzaman gebersin derim benim onunla meselem başka ama bugünkü olaydan sonra kötü oldum ne olursa olsun insandır.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

ALLAH geride kalanlara sabır versin.ALLAH askerlerimizi korusun her zaman yanında olsun.

Aynen benim annemde ne zaman sehit görse hüzünlenir ağlar.Erkek evladı olan her ana bunu görünce ghüzünlenir çok duygusal ise kesinlikle aglar.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

sivas ta veya samsunda 1 prof. öldürülür bu prof. o bölgeye adından çok söz ettirmiştir. cinayeti aydınlatmak için o saman o bölgede meydana gelen sesleri hava yoluyla bir makinaya aktarıp inceleme yapan bir makine getirtilir ve cinayet sanığı yakalanır. SONUÇ : türkiyede adam öldürdüğünüzde yakalanma oranınız TANINMIŞ birini öldürdüğünüzünkine göre 10 KAT daha azdır...

türkiye 100 lerce şehit evrdi ki bu topraklara baktığınızda saten ne dememe hacet 100 lercce atamızın yattığı topraklar. türkiyenin TV si artık manaviyat takılmıyo maddiyat takılıyor tıpkı çoğu insanda olduğu gibi MAGAZİN her şeyin üstünde tutulduğu bu ülkede biz istediğimiz kadar bas bas bağırılalım gene primi MAGAZİN ahberleri yapıcaktır peki yokmudur bi çözmü vardır. magazin programlarını protesto etmek...

Living Death
Toplam Hit: 2786 Toplam Mesaj: 18