folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tunceli"De 3 Şehit Daha (Biraz Da Buna Ağlıyalım Derim?)

Tunceli"De 3 Şehit Daha (Biraz Da Buna Ağlıyalım Derim?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

morportakal bunu yazdı:
    -----------------------------
    devlete göre asker sayısal veridir istatistiktir isimlerin bir önemi yok ...
    -----------------------------

bu asi yürekli adamın bu tek cümlelik yorumuna sonuna kadar katılıyorum.

ayrıca zor durumlar karşısında ağlamak sadece acizlerin işidir. ağlamaktan bi hal olduk amk

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ordinarius
    ordinarius's avatar
    Erkek

bence de durumun böyle olması kötü ama 22 temmuzda değişmesi ümidiyle.. 

arkadaşın söylediği söz aklıma stalini getirdi, "bir kişinin ölümü trajedidir, milyonların ölümü ise istatistik" diyodu call of duty de :)

Tanrı kadınlara güvenseydi zar koymazdı ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
          Terör varken şehitimizde eksik olmaz.gayet üzücü bir durum.benim kardeşim astsby da 1997 de şehit oldu.ateş düştüğü yeri yakar.şehit sahibi olan evlerin halini düşünün..bize sabah haber gelmişti ..hastane başhekimi aradı.ardından acı haber bir binbaşımızın evi ziyaretiyle geldi.ne kadar acı olduğunu ve ağır geldiğini biliyorum. 5 temmuz ölüm yıldönümü ve valideyle mevlütmü yapalım yoksa bir fakirimi sevindirelim diye biraz önce konuşuyorduk.kardeşim geldiğinde 3 gün nerdeyse uyumadık. o zamanlarda Tayyip yoktu bir başka hükümet vardı. terörün hükümetle yada orduyla bir bağlantısı olmaz.onların mevsimlik staretejik planları vardır.ülkenin hassas dönemlerinde devreye girerler. 23 temmuz dada aniden bitmezse hiç şaşmayın..şehitlerin kanından beslenen beslenen siyasetede lanet olsun..

You set up her pickle which you loved
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek

ben hiç üzülmüyorum

adeta onlar için seviniyorum çünkü şehit oldular

iTiNayLa c/p YaPıLıR
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

bu iş beni cok rahatsız etti arkadaslar.hep konu acıcam diyodum acmıyodum iyiki acmışsınız.

bana 10 taneden fazla mail geldi barıs akarsuyla ilgili birde msndeki zincir mesajlar falan filan hepsini sövdüm ana avrat.

hayatında hiç Şehit cenazesinde bulunmamış insanlar hiç görmedikleri tanımadıkları birinin arkasından ağlıyor.sonra lafa gelince biz sehidimizi severiz onu anarız falan 

filan.

ama bence bunlar pkk dan daha cok zarar veriyor askerimize.asker olduğunuzu düşünsenize iki dakikacık ?siz cephede azraille kolkola çarpışıyorsunuz ve sehid 

oluyorsunuz arkanızdan en fazla 5-10 kişi ağlıyor en fazla 80-100 kişi dua ediyor.ama ünlünün biri eğleceden gelirken kaza gecirip hastahaneye gidiyor milyonlar

ayapa kalkıyor.

a.q. ben böle işinn  

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

satılmış medya bunların alayı yahudi oyuncağı

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

bazı arkadaslar gercekten ayıp ediyosunuz

ölenlerin hepsi bizim vatanımızın cocukları

tamam sehitlere daha az üzülünüyo ama onları aileleri arkadasları dısında kimse tanımıyo tv de haberleri verildiginde vatanımızı savunurken gunahsız yere öldükleri için üzülüyoruz belki aglayanlarımız oluyo ama barıs akarsu sanatcı oldugu için tanıdıgımız bi insandı + yardım sever güleryüzlü bi insandı topluma hizmet etmiş bi insan kac defa hasta cocuklar için yardım konserleri duzenlemiş  bide 5 gun komada kalınca herkes iyileşmesini umuyordu ölünce de herkes üzüldü kaza yapılan gün ölse belki bukadar üzülmiycektik 1 hafta konusulup unutulacaktı ama herkes umutlandı direndi yasıycak dediler ama olmadı  

bu yüzden birbirimizi kırmayalım 

ölenler içinde fazla üzülmeye gerek yok  yani hayat devam ediyo

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 2785 Toplam Mesaj: 18