folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tunceli'de Yaşayan/Okuyan Müridler

Tunceli'de Yaşayan/Okuyan Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

bu konuda çok zayıfız memleket olarak .adam çankırıya eşşak kadar üni yapmış ama gerisi yok mesela 

kardeşim 6 ay kadar çankırıda kaldı .

parasıyla kalacak kız yurdu yok :D söyleseler inanmazdım.

işiniz zor valla bide arada bi zikmeye çalışıyorlar zannedersin caddebostanda suit daireye çıkmaya kalkışıyon.

bence kardeşin az ortam ına asılsın ev konusunda özellikle 2.öğretim muhasebe maliye benzeri sınıflar da kvga dövüşten ayrılan çok olur onlara gitsin sorsun en olmadı oklulun yakınındaki durak yada ne varsa ilan yapıştırsın ev arıyorum die .ben zonguldakta okurken devlet yurdunda kaldım 1 ay hoşuma gitmedi öğrenci durağına ev arıyorum die ilan yapıştırmıştım . akşamında ev bulmuştum.

samaccc tarafından 27/Eki/14 16:35 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    mximus bunu yazdı

Kardeşin tek ve birinin yanında 2. kişi olarak ev mi arıyor ?
    3-4 kişi kalıncak yeni bir ev mi ayarlamak istiyosunuz ? 

hocam şu an birilerinin evine yanlarına ev arkadaşı olarak çıkabilir.

veya kendileri 3 kişi şu an evsiz arkadaş. onlar birleşip ev tutabilir. 2 seçenekte olur yani ama ilk benim kafama daha çok yatıyor. kendileri ev işini beceremez sıfırdan kuramazlar. 

kaç yerle görüşmüşler adamlar yokuşa sürmekten başka bir şey yapmıyor(ev sahipleri)

Tamam hocam.
    Orada tanıdıklarım var yerli.Bizde öğrencilik yaptık sıkıntıları biliyorum yardımcı olmaya çalışcam.
    özelden geri dönerim.

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
Toplam Hit: 1935 Toplam Mesaj: 13