Türban Sorununda Bitirici Demeç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

bide zileli cemal vardı kopmak isteyen izlesin

http://www.youtube.com/watch?v=U9fmzUsUgls 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

bide zileli cemal vardı kopmak isteyen izlesin

http://www.youtube.com/watch?v=U9fmzUsUgls 

orda yazan yorumlara göre, babası çok dövdüğü için, beyin travması geçirip, bu hale 

gelmiş arkadaş...

ama yine de komik aga napiim :D 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

''Herkesin özgürlüğüne kimse karışamaz.''

Hey gurban olduğum ne söyledi be. 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Saliselik fikir değişimleri yaşıyor abimiz,"Ha başörtü,Kurban Olduğum Ya Resuallah'tan gelebilir,amma,lakin ki öyle değildir"

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:
    Saliselik fikir değişimleri yaşıyor abimiz,"Ha başörtü,Kurban Olduğum Ya Resuallah'tan gelebilir,amma,lakin ki öyle değildir"

Bu ülkede uranyumu vilada ile itekleyip gaç gaç radyasyon diyip elektrondan hızlı kosan insanlar varken saliselik degişmler nedir ki ? Yanlız amcamın "o şakil" deyişinin tınsında ünlü bir metal gurubunun gitar riflerini duyar gibi oldum.Bence subliminal mesaj veriyor orda amcamız.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    amma lakin ki.. :)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Kaç kere izledim şu ''Hadi hayırlı işler'' bölümünden önce ne dediğini çözemedim.

Çok pis kafayı taktım yardım edin lütfen.

Büyük sır, bütün ilim hakikat orada gizli bence :l 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı:

Kaç kere izledim şu ''Hadi hayırlı işler'' bölümünden önce ne dediğini çözemedim.

Çok pis kafayı taktım yardım edin lütfen.

Büyük sır, bütün ilim hakikat orada gizli bence :l 

Konuşmayı çözdüm,tam meali şu bak;

"Bune oğluyor? -Uh! Çoğ iyide oldu çoğ güzel iyi oldu tağammı? şimdi meselam türban olayını çok karıştırdılar.Ha! aralarında bi farhk kaldı o farknan çok güzel oldu.Meselam Herkesin hayatına kimse karışamaz.Ha nasıl karışamaz?Ben bu şheqhil geyinirim bu bağyan şu şheqhil geyinir ,şu şheqhil geyinir.Daha hiç kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok.Özğürlüğü bidir.Ha! Başörtü kurban olduğum Ya Resulallatan gelebilir amma lakinki! öyle değildir.Eyyollamam bu kadğar.Hadi hayır işl"

Ayrıca facebook'ta bu abinin grubunu kurdum,meclise sokmalıyız Uğur Abi'yi,desteklerinizi esirgemeyin lütfen,Grup için buradan 

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Stay with me Uğur abim :l 

Tam kabinelik adammış Allah için :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    Türban hakkında tüm bilinmeyenleri o tek cümlesi ile alaşağı etmiş bir zat , o tek cümlesi ile aydınlandım saolsun.Duacısıyım.

allcolorsarebeautiful.net
Toplam Hit: 3815 Toplam Mesaj: 26