Türban Sorununda Bitirici Demeç
-
bide zileli cemal vardı kopmak isteyen izlesin
http://www.youtube.com/watch?v=U9fmzUsUgls
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------bide zileli cemal vardı kopmak isteyen izlesin
http://www.youtube.com/watch?v=U9fmzUsUgls
-----------------------------orda yazan yorumlara göre, babası çok dövdüğü için, beyin travması geçirip, bu hale
gelmiş arkadaş...
ama yine de komik aga napiim :D
-
''Herkesin özgürlüğüne kimse karışamaz.''
Hey gurban olduğum ne söyledi be.
-
Saliselik fikir değişimleri yaşıyor abimiz,"Ha başörtü,Kurban Olduğum Ya Resuallah'tan gelebilir,amma,lakin ki öyle değildir"
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Saliselik fikir değişimleri yaşıyor abimiz,"Ha başörtü,Kurban Olduğum Ya Resuallah'tan gelebilir,amma,lakin ki öyle değildir"
-----------------------------Bu ülkede uranyumu vilada ile itekleyip gaç gaç radyasyon diyip elektrondan hızlı kosan insanlar varken saliselik degişmler nedir ki ? Yanlız amcamın "o şakil" deyişinin tınsında ünlü bir metal gurubunun gitar riflerini duyar gibi oldum.Bence subliminal mesaj veriyor orda amcamız.
-
amma lakin ki.. :)
-
Kaç kere izledim şu ''Hadi hayırlı işler'' bölümünden önce ne dediğini çözemedim.
Çok pis kafayı taktım yardım edin lütfen.
Büyük sır, bütün ilim hakikat orada gizli bence :l
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Kaç kere izledim şu ''Hadi hayırlı işler'' bölümünden önce ne dediğini çözemedim.
Çok pis kafayı taktım yardım edin lütfen.
Büyük sır, bütün ilim hakikat orada gizli bence :l
-----------------------------Konuşmayı çözdüm,tam meali şu bak;
"Bune oğluyor? -Uh! Çoğ iyide oldu çoğ güzel iyi oldu tağammı? şimdi meselam türban olayını çok karıştırdılar.Ha! aralarında bi farhk kaldı o farknan çok güzel oldu.Meselam Herkesin hayatına kimse karışamaz.Ha nasıl karışamaz?Ben bu şheqhil geyinirim bu bağyan şu şheqhil geyinir ,şu şheqhil geyinir.Daha hiç kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok.Özğürlüğü bidir.Ha! Başörtü kurban olduğum Ya Resulallatan gelebilir amma lakinki! öyle değildir.Eyyollamam bu kadğar.Hadi hayır işl"
Ayrıca facebook'ta bu abinin grubunu kurdum,meclise sokmalıyız Uğur Abi'yi,desteklerinizi esirgemeyin lütfen,Grup için buradan
-
Stay with me Uğur abim :l
Tam kabinelik adammış Allah için :)
-
Türban hakkında tüm bilinmeyenleri o tek cümlesi ile alaşağı etmiş bir zat , o tek cümlesi ile aydınlandım saolsun.Duacısıyım.