Türban Sorununda Bitirici Demeç
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Kaç kere izledim şu ''Hadi hayırlı işler'' bölümünden önce ne dediğini çözemedim.
Çok pis kafayı taktım yardım edin lütfen.
Büyük sır, bütün ilim hakikat orada gizli bence :l
-----------------------------
benim yorumlamam bu kadar diyor sanırsam :D
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Kurban oldugum yarabbim'in Allahdan gelen bir emridir.
Ama öle değildir.
Laflara bak.Bence Muro'yu falan izlemeye gideceğinize bulun bunlardan 3-5 tane muhabbete dalın cok daha komik.
-----------------------------Ya Rasulallah diyo yalnız dikkat et :D
-
Çok Banal... Sevmediğim Tipler. :)
-
ne kadar aptal bir milletiz birde tutmuş "sofistik ve felsefi" konuları fütursuzca tartışıyoruz. bu örnektende görüldüğü üzere bizim(!) gibi ahmakların önüne türban gibi saçma konuları atıyorlar sonra olmayan zekamızı ve zihnimizi birde bunlarla dolduruyorlar oysa tartışmamız gereken "gelecek 50 yıl" ya da en azından krizden kurtuluş planı, yeniden şekillenen sınırlar, nasıl daha ucuz enerji bulabileceğimiz gibi şeyler olmalıydı ama nerdeeee ?
şimdi salağın teki çıkıp türban tartışmasını uzatmazsa "ee insanların inanç özgürlüğü" demesse 9.kattan atlarım , taksın kardeşim isterse kıçına şemsiyede soksun yeterki başkasına sokmaya da kalkmasın. şimdiden cevap vereyim, bu konuda iki tarafta son derece suçlu türbana karşı çıkan rektörlerde türban diyen cahil cühela mallar takımıda (hadi onlar mal deriz ama kötü niyete tahamül etmek aptallığa tahamül etmekten daha kolay) bu mevzu hiiiiç gündeme getirilmeden kapatılabilirdi, mesela ben yaz kış postalla geziyorum hatta hiç bi koşulda çıkarmayı reddettiğim bir deri ceketim bile var velevki siyasi simge ? kimsede ne üniversitede nede başka yerde çıkıp çıkar bu ceketi demedi halbuki siyasi simge diyelim ki "nasyonel sosyalist şamanist Türkçü direnişin" bayrağı kime ne ki ... kimse çıkıpta türbana da bişey demeseydi "velevki siyasal islamın simgesi" ki öyledir bu olay daha başlamadan bitecekti.
-
bu ne olüyo ?
pressss tv :D