Türbe İşinden Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Dolandırıcılık yapacağım diyosun yani ? Enayilerin paralarını kapacaksın. Bir yönden dini yozlaştıracaksın, bir yönden insanların inançlarını sömüreceksin. Tahribattan da bu konuda yardım istiyorsun. Yanlışım varsa düzeltin ama Çook büyük hakaretler bunlar. Yazık! Senin gibiler yüzünden din 3 paralık oluyor demekki. Demekki yobaz sensin. Hurafelerin kaynağı sensin demekki.

" Kro "
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    abi benide ortak edermisin :D pazartesi günleri yardıma gelirim. :D

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

KroBey bunu yazdı:
    -----------------------------

Dolandırıcılık yapacağım diyosun yani ? Enayilerin paralarını kapacaksın. Bir yönden dini yozlaştıracaksın, bir yönden insanların inançlarını sömüreceksin. Tahribattan da bu konuda yardım istiyorsun. Yanlışım varsa düzeltin ama Çook büyük hakaretler bunlar. Yazık! Senin gibiler yüzünden din 3 paralık oluyor demekki. Demekki yobaz sensin. Hurafelerin kaynağı sensin demekki.

Kardeşim nereden biliyorsun benim ulema olmadığımı. Tövbe tövbe gece gece günaha sokacak beni... konuyu sulandırma ciddi meseleler bunlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek
    kardeş hızrsızlık yap daha kolay. eve gir yoldan geçene tecavüz et ibnelik yap ama bunları yapma. sonra tovbe edersin ama kul hakkı gitmez. bi yamulursun o türbede düzeltemez seni...

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Allah yardımcın olsun :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    IRET bunu yazdı:
    KroBey bunu yazdı:

Kardeşim nereden biliyorsun benim ulema olmadığımı. Tövbe tövbe gece gece günaha sokacak beni... konuyu sulandırma ciddi meseleler bunlar.

Bu konuyu açmakla günaha giriyosun daha ne.

edit: KroBey arkadaşa katılıyorum

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

inanç sektörü..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek
    IRET bunu yazdı:
    KroBey bunu yazdı:

Burada bir konu sulanıyorsa, sebep sensin. Bi şeylere tepki verebilirsin ama bunun belli kıstasları vardır. Bende söverim sağa sola çaput bağlayanlara bilmem ne yapanlara ama tutupta böyle bi konu açarak hem bağcıya hem bağa hakaret etmiyorum. Bide ulema olmadığımı nerden biliyorsun diyo. Ciddi sıkıntıların var sanırım senin. Seni senle başbaşa bırakmak kanısındayım.

" Kro "
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Bu konuya gelip öfkeyle cevap yazarlar.

Sonra gidip bu işlerin başındakilere sempati duyup, onları beslerler.

He is finding himself.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı:

Bu konuya gelip öfkeyle cevap yazarlar.

Sonra gidip bu işlerin başındakilere sempati duyup, onları beslerler.

olayı çözdün bravo :) analiz budur :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 5861 Toplam Mesaj: 45