Türbe İşinden Anlayanlar
-
Dolandırıcılık yapacağım diyosun yani ? Enayilerin paralarını kapacaksın. Bir yönden dini yozlaştıracaksın, bir yönden insanların inançlarını sömüreceksin. Tahribattan da bu konuda yardım istiyorsun. Yanlışım varsa düzeltin ama Çook büyük hakaretler bunlar. Yazık! Senin gibiler yüzünden din 3 paralık oluyor demekki. Demekki yobaz sensin. Hurafelerin kaynağı sensin demekki.
-
abi benide ortak edermisin :D pazartesi günleri yardıma gelirim. :D
-
KroBey bunu yazdı:
-----------------------------Dolandırıcılık yapacağım diyosun yani ? Enayilerin paralarını kapacaksın. Bir yönden dini yozlaştıracaksın, bir yönden insanların inançlarını sömüreceksin. Tahribattan da bu konuda yardım istiyorsun. Yanlışım varsa düzeltin ama Çook büyük hakaretler bunlar. Yazık! Senin gibiler yüzünden din 3 paralık oluyor demekki. Demekki yobaz sensin. Hurafelerin kaynağı sensin demekki.
-----------------------------Kardeşim nereden biliyorsun benim ulema olmadığımı. Tövbe tövbe gece gece günaha sokacak beni... konuyu sulandırma ciddi meseleler bunlar.
-
kardeş hızrsızlık yap daha kolay. eve gir yoldan geçene tecavüz et ibnelik yap ama bunları yapma. sonra tovbe edersin ama kul hakkı gitmez. bi yamulursun o türbede düzeltemez seni...
-
Allah yardımcın olsun :)
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
KroBey bunu yazdı:
-----------------------------Dolandırıcılık yapacağım diyosun yani ? Enayilerin paralarını kapacaksın. Bir yönden dini yozlaştıracaksın, bir yönden insanların inançlarını sömüreceksin. Tahribattan da bu konuda yardım istiyorsun. Yanlışım varsa düzeltin ama Çook büyük hakaretler bunlar. Yazık! Senin gibiler yüzünden din 3 paralık oluyor demekki. Demekki yobaz sensin. Hurafelerin kaynağı sensin demekki.
-----------------------------Kardeşim nereden biliyorsun benim ulema olmadığımı. Tövbe tövbe gece gece günaha sokacak beni... konuyu sulandırma ciddi meseleler bunlar.
Bu konuyu açmakla günaha giriyosun daha ne.edit: KroBey arkadaşa katılıyorum
-
inanç sektörü..
-
IRET bunu yazdı:
KroBey bunu yazdı:
Burada bir konu sulanıyorsa, sebep sensin. Bi şeylere tepki verebilirsin ama bunun belli kıstasları vardır. Bende söverim sağa sola çaput bağlayanlara bilmem ne yapanlara ama tutupta böyle bi konu açarak hem bağcıya hem bağa hakaret etmiyorum. Bide ulema olmadığımı nerden biliyorsun diyo. Ciddi sıkıntıların var sanırım senin. Seni senle başbaşa bırakmak kanısındayım. -
Bu konuya gelip öfkeyle cevap yazarlar.
Sonra gidip bu işlerin başındakilere sempati duyup, onları beslerler.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Bu konuya gelip öfkeyle cevap yazarlar.
Sonra gidip bu işlerin başındakilere sempati duyup, onları beslerler.
olayı çözdün bravo :) analiz budur :)