Türbe İşinden Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Fdumanli bunu yazdı:
    -----------------------------

inanç sektörü..

Kardeşim tabii ki inanç sektörü! yukarıda ki resimde camilerde dağıtılan bir şiir kitabını görüyoruz kitabın etkisiyle kaç kişi oyunu sevgili başbakanımıza vermiş olabilir? Aynı şekilde inanca özgü kafeler, kıraathaneler kurulmuyormu yurdumuzda? insanların inanç özgürlüğüne neden bu kadar karşısınız?

İnanç sektörü kardeşim, yok mu böyle bir sektör? daha önce açılan yüzlerce türbeye niye ses çıkarılmıyor da halktan bir gariban minik ufacık mini minnacık bir türbe açmaya kalktığı vakit kıyametler koparılıyor? bir kere biz türbe değil türbecik kuruyoruz, hem düşünün allah aşkına kaç aile ekmek yiyecek buradan! Ya bu komünist zihniyeti bu eski kafayı bırakın.

Zaten bu zihniyet varya ülkeye çivi çakılmasına karşı, önce bundan kurtulmak gerek, bırakın yüklerimizi atalım bırakın yükselelim. Servet düşmanlığı yapanlar lütfen konuya post atmasın, özgürlüklerin önüne taş koymasın dünya çok değişti, siz de değişin artık.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    rahatla gevşe biraz :) sulanacak :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

İnancın çatır çatır sömürülerek, gelir, oy, rant ve makam'a çevrileceği ramazan ayı öncesinde birazcık kafa açabildiysek ne mutlu bize.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:

Koptum ya gecenin bu saati =)

İşlek biryerdeki bir süs havuzunu dilek havuzuna çevirme girişimide enteresan olur =)

Ay aman Senmi Benmi Holycan Kopmaktan Geberdim inan. :)))

Alem Adam Şu İret Hocam yahu.  İyi adamdır ama, Sağolsun işe Girmem için uraştıydı benim için O Ara Banlanmış idim. Ailedende Gereken Desteği alamadım İletişim Kopukluğu Felan oldu Bu Vesile ile Kendisinden Özürde Dilemiş oliyim..

Allah İyiliğini Versin Hocam. Alemsin yeminlen. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

KroBey bunu yazdı:

Dolandırıcılık yapacağım diyosun yani ? Enayilerin paralarını kapacaksın. Bir yönden dini yozlaştıracaksın, bir yönden insanların inançlarını sömüreceksin. Tahribattan da bu konuda yardım istiyorsun. Yanlışım varsa düzeltin ama Çook büyük hakaretler bunlar. Yazık! Senin gibiler yüzünden din 3 paralık oluyor demekki. Demekki yobaz sensin. Hurafelerin kaynağı sensin demekki.

Kardeşim nereden biliyorsun benim ulema olmadığımı. Tövbe tövbe gece gece günaha sokacak beni... konuyu sulandırma ciddi meseleler bunlar.

Ölecem yahu IRET Hocam Bu Gece Kafa Hoş Sanırım. Hoş Adamsın Vesselam. Arkandayım Devam. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

HolySeclorum bunu yazdı:

İşlek biryerdeki bir süs havuzunu dilek havuzuna çevirme girişimide enteresan olur =)

Alem Adam Şu İret Hocam yahu.  İyi adamdır ama, Sağolsun işe Girmem için uraştıydı benim için O Ara Banlanmış idim. Ailedende Gereken Desteği alamadım İletişim Kopukluğu Felan oldu Bu Vesile ile Kendisinden Özürde Dilemiş oliyim..

hâla girmek istiyorsan kapımız açık ama adamdan baya bir küfür yedim :P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

HolySeclorum bunu yazdı:

hâla girmek istiyorsan kapımız açık ama adamdan baya bir küfür yedim :P

Özür X Özür= Boyun Bükük. Hocam Pm ile Durumu ilettim. Çok üzüldüm anlatamam. Kral adamsın Vesselam. Gerekeni uygularım. Vaziyet Pm deki gibidir. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    iret e destek veriyorum :D
    Bu sektörün başında olan usta siyasi partilerimiz var! Hepsi çok zengin şimdi! onlardanda yardım almalıyız.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    yap yap dinsizin hakkından imansız gelir gidin adam gibi camiye para mara atma işini bıraksınlar bugun yerebatan sarnıcı paranın afedersin ama a ve q :) sende yap tam olsun

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca benim arkadaş anlatıyo...

Afyonda bunlar caminin otlarını biçmiş hepsini bir yere yığmışlar hayvan sahipleri felan alıp kaçmasın diye üstünü örtmüşler

ertesi bi bakmışlar kadınlar önünde dua ediyo:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5860 Toplam Mesaj: 45