Turcodes Programmer Team
-
Grubumuzu takriben 2 ay önce kurduk. Ve ilk programı yayınlama bana nasip oldu. Bu programa eskiden başlamıştım ve grubumuz için tamamlayayım dedim. Buraya beta sürümü olarak veriyorum.Progrma şu
Size basit gelebilir ama bir fake msn yazdım. Bu fake in diğerlerine göre biraz farkı var. Trojan gibi kendini exe compile ediyor.Yani siz ana programdan ayarlarınızı yapıyorsunuz ve oluştur dediğinizde fake miz ayrı bir exe olarak oluşuyor.Programda mail test kısmı da var.Ama sadece mynet i eklemiştim,bazen mynet tutukluk yapıyor o yüzden buna gmail i de ekledim. Nedir bu mailler? Ayarladığınız mail adresine msn fake de girilen şifreler gelecek.Diğer fakeler bilgisyara kaydediyorlardı. Elimden geldiğince benzetmeye çalıştım msn ye,tabii orjinal sürümü daha çok benzeyecek ve msn 8 in fake ini yapmayı düşünüyorum.
Belki anlatımdan birşey anlamadınız o yüzden programı kurup kullanmanız daha yerli olur
İçinde kesinlikle trojan veya bana bilgi aktaracak birşey yoktur. Programın tüm kodlamaları bana aittir. Yalnız exe compile modülü Anoop Sankar adlı kişinindir.
Tahribat.com adminleri ve müritlerine destekleri için teşekkür ediyorum. Programın eksikliklerini veya sorunlarınızı yazabilirsiniz
Diğer linkten indirin
=================================================================================
Programdaki hata onların masaüstünü bulamamasıymış.O kodu yeni eklemiştim kolaylık olsun diye.Neyse kaldırdım.Msn fake i hangi klasörde ana dosya mevcut ise oraya açıyor artık. Bir de bir kaç değişiklik yaptım. Yine de yukarıdaki ile aynı işi yapıyor aşağı yukarı.Neyse tekrar madur olan arkadaşlardan özür diliyorum,buyrun
Not: Osmansan upload etti,sorumluluk ondadır :)
http://www.hemenpaylas.com/download/417089/msn_fake_hazirlayici.zip.html
================================================================================= -
güzelll eline sağlık...başarılarının devamını dilerim...
-
msn oluşturmayı kullanamadım...:(
-
sorun ne,mail olarak mynet veya gmail yazacaksın.Sonra dosya çıkış ismine de xxx.exe gibi birşey yazdın mı tamam
-
ertan hoca çok teşekkür ediyoruz baya işimizi görecek bu bu programların devamını bekliyoruz..
-
ay aman pardon ben gaza geldim hotmail yazdım:)açıklamayı yanlış okumuşum zati hotmail yazınca uyarı verdii...(tam sürümünü bekliyoruz ne zaman inşallah?
-
Tam sürümü msn 8 için olacak.Sağ alta simge olarak yerleşecek falan... Ama o ücretli olacak :D
-
Emeginiz icin tesekkurler.Basarilarinizin devamini dilerim...Saygilar..İyi calismalar..
-
tariaqata beles olur herhalde :)
-
güsel bi başlangıç ertan tebrik ederim hocam ;)
-
benim bilgisayarda sistem d de kurulu oluştura tıklayınca su hata geldi.
http://img295.imageshack.us/img295/2631/hata5hz.jpg
Toplam Hit: 3690 Toplam Mesaj: 33