Turizm Okuyan Var Mi ?
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------
ne mudurlugu len? Bende 3dil biliyorum ama animasyona en alttan malzemeci olarak basladim. Dilin avantaji ve giriskenligimle 2.yilimda moderatör oldum (mc gibi bisey) sonra sef asistani oldum ve sonra da seflik ve eglence muduru.5yil yardirdim ama simdi senin dedigin gibi sefasini suruyorum. Yine yardiriyorum ama elime para geciyo, hak ettigimi aliyorum en azindan. Hem sana sozum var ben seni animasyona alcam olm:) dili ogren hazirla kendini :D
-----------------------------hacı benim okul cok geç kapanacak gibi görünüyor yav ağustos falan diyorlar :D
Ama erken kapanırsa tabi gelicem.
birak o konuda kasma kendini.
ben de zaten agustosun sonunda teskere aliyorum o yuzden sorun yok yani..
gelir gelmez 1 hafta icinde ise basliycam o zaman yakana yapisirim :D -
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------u235 bunu yazdı:
-----------------------------MaTRaX bunu yazdı:
ne mudurlugu len? Bende 3dil biliyorum ama animasyona en alttan malzemeci olarak basladim. Dilin avantaji ve giriskenligimle 2.yilimda moderatör oldum (mc gibi bisey) sonra sef asistani oldum ve sonra da seflik ve eglence muduru.5yil yardirdim ama simdi senin dedigin gibi sefasini suruyorum. Yine yardiriyorum ama elime para geciyo, hak ettigimi aliyorum en azindan. Hem sana sozum var ben seni animasyona alcam olm:) dili ogren hazirla kendini :D
-----------------------------hacı benim okul cok geç kapanacak gibi görünüyor yav ağustos falan diyorlar :D
Ama erken kapanırsa tabi gelicem.
birak o konuda kasma kendini.
ben de zaten agustosun sonunda teskere aliyorum o yuzden sorun yok yani..
gelir gelmez 1 hafta icinde ise basliycam o zaman yakana yapisirim :D
-----------------------------uyar o zaman :D