folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Türk Adaları Satışa Çıktı"

"Türk Adaları Satışa Çıktı"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:
    -----------------------------

Bi tanesi şakirt detected demişya bende satışlara karşı olanları liseli olarak görüyorum :) Satılan adanın köyde satılan arsadan tarladan hiç bir farkı yok. Aynı hesap yabancı biri alınca o ada adamın ülkesinin olmuyo yada söz gelimi oraya suudi arabistan bayrağı dikemez :D :D :d

Tabiki bir düşün bakalım alan kişiler herhangi bir durumda adayı sana mı bırakır Yunanistana mı?
    Bir düşün bakalım Yunanistan başkalarının almasına izin verir mi?
    Bir araştır bakalım kıta sahanlığı ne demek?
    Senin olmayan bir yerin üstünde kaç sn uçabilirsin bir bak bakalım? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

kalemlik bunu yazdı:

Bi tanesi şakirt detected demişya bende satışlara karşı olanları liseli olarak görüyorum :) Satılan adanın köyde satılan arsadan tarladan hiç bir farkı yok. Aynı hesap yabancı biri alınca o ada adamın ülkesinin olmuyo yada söz gelimi oraya suudi arabistan bayrağı dikemez :D :D :d

ne gülüon lan hoşuna mı gitti ?  

ilkokul detected demeliymişim :D

gittiyse yine yaparım, gitmediyse de yaparım 

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar o adanın arsada veya tarladan hiç bir farkı yok :) İstenildiği zaman kamulaştırılabilir. İzin almana gerek yok istediğin zaman uçabilirsin. Kıta sahanlığına gelirsek o ada Türkiyeye ait olduğu için kıta sahanlığına dahildir. Yabancıya da satsan Türke de satsan değişmez.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:

Arkadaşlar o adanın arsada veya tarladan hiç bir farkı yok :) İstenildiği zaman kamulaştırılabilir. İzin almana gerek yok istediğin zaman uçabilirsin. Kıta sahanlığına gelirsek o ada Türkiyeye ait olduğu için kıta sahanlığına dahildir. Yabancıya da satsan Türke de satsan değişmez.

Yunanistan alıpta Devlete hibe ederse kıta sahanlığında kimin sayılıyor Türklerin mi?Orası bizim Deniz kısmındaki kullanım hakkımız.Türkiye Cumhuriyet'i vatan bütünlük sınırları içerisinde değil.O tarla yada arsa dan farksız olan yerin üstüne asker yerleştir bakalım ne oluyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Hibe edilemez öyle bişey mümkün değil. Ayrıca adalarda devletin kullanım alanına dahildir o yüzden yunanistanla aramızdaki deniz sınırı tartışmaları çıkmaktadır. ege ile ilgili bilgilere burdan ulaşabilirsin güzel bir derleme yapmışlar http://www.anadolu.eu/ege/egedosyasi.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Devletin kullanım alanına dahil olmak demek askerde çıkartabilirsin demek.Adaların üstüne Asker koy bakalım ne oluyor diyorum bende?Sınırın bellidir Şuan adalar hariç istediğin noktaya asker koyabilirsin.Ama adalar Lozan vb. anlaşmalar ile bizim sadece kıta sahanlığımızı koruma parçası.Satarsanda o parçayı Yunanistan'ın eline geçtiği anda.Onların Sahanlığına girer.Yani herhangi bir savaş anında Türkiye topraklarında yapmış olduğun toprak satışı yabancı sermaye ve girdiler devletin sayılırken adalarda sayılmıyor.Uluslar arası platformda kıta sahanlığını düşürmüş oluyorsun.Yunanistansa arttırmış oluyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

gokcan dediğin şeyin kaynağını buraya koy öyle bir kaynak yok ama sen genede koy :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

orospuluk afedersin. ama ben kıs kıs gülüyorum çok ta sikimdeydi amk.

müstehak bu millete.

tabi lan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:

gokcan dediğin şeyin kaynağını buraya koy öyle bir kaynak yok ama sen genede koy :)

Sen bütün anlaşmaları incelemiş nerede asker tutup nere tutamayacağını hangi koşullar altında asker çıkartabileceğini 12 Mil için Yunanistan'ın nasıl kendini yırttığını bilmiyormusun?
    Ulular arası platformda Türkiye'yi dinlerler Yunanistanımı zaten adamların tek amacı Türkiyeyi bölmek asya avrupa geçidine sahip olmak?

Kaynak demek sana 15 yıllık okuma hayatımı çıkartmam demek sende oku kardeşim.

Türkiye'yi bölmek isteyen dış güçlerin oyunlarını araştır.
    Türkiye ile ikili dialoglarda Yunanistan mı yoksa Türkiye mi haklı çıkmış hep, uluslar arası platformda yapılan anlaşmalarda Türkiye olmazsa durumun neler olabileceğini araştır.
    Hangi anlaşmalarla kıta sahanlığımızı koruyabiliyoruz yada nasıl çoğunu kaybettik 
    Türkiye Yunanistan ikili güzel dialoglar halindeler deyipte nasıl Yunanistan millerini nasıl genişletti
    Kimler egeyi marmarayı karadenizi kullanıyor hangi amaçla kullanıyorlar 
    Türkiye mi Yunanistan mı AB üyesi?

Daha çok sayarım bunlar belirli kaynak değildir.Bunlar hayatın içinde okuduğun kitap dergi vb. sosyal ürünlerin birleşimidir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

yabancı sermaye ve girdiler devletin sayılırken adalarda sayılmıyor. demiştin bunun kaynağını soruyorum sen bana neler yazıyorsun. Bunun kaynağı yok kendi kafandan uydurduğun bir hayal ürünü. Millet uzaya 40 yıl önce gitti ordan toprak satmaya başladı benim türk milletim hala toprak satışından korkup deve kuşu gibi kafasını toprağın altına sokuyor :))

Toplam Hit: 7099 Toplam Mesaj: 45