"Türk Adaları Satışa Çıktı"
-
Onu sat bunu sat sonra devlet istedigi zaman kamulastirabilir... Kolay mi amk okadar ya diye sorarlar.
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
Onu sat bunu sat sonra devlet istedigi zaman kamulastirabilir... Kolay mi amk okadar ya diye sorarlar.
-----------------------------kamulaştıramazsın, uluslararası toplum kamulaştırmayı hele ki yabancılara verilen kurumların kamulaştırılmasını affetmez, ekonomik baskı nedir bilir misin? :). Sen şimdi ABD vatandaşlarına sattığın kurumu kamulaştıracaksın, ABD hükümeti de sana ses çıkarmayacak, İsrail vatandaşına sattığın kurumu vazgeçtim diyip kamulaştıracaksın, Fransıza sattığın kurumu kamulaştıracaksın, adamın bir yerinden kan alırlar. şu anda yabancı dernekler tam manasıyla cumhuriyet öncesi haklarına kavuştu, doğrudan mülk edinebiliyorlar, sadece üsküdarda 700 civarında ev vakıf malıdır, bok kamulaştırırsınız, tatlı tatlı yediniz bu yemenin tabi ki bir karşılığı olacak.
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
Konuşmayayım diyorum ama olmuyor.Ve nedense beynim komplo teorileri üretmeyi durdurmuyor.
Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyeti vardır. M.K.A olarak geçer.Önderimiz ömrü yeterse en çok Mustafa Kemal Atatürk'ün kısaltması ile kodlanan M.K.A yı almak istiyordu.Tıpkı Hatay'ı kağıt üstünde aldığı gibi. M.K.A ile kodlanan bu bu yer aynı zamanda Misak-i Milli sınırlarıdır.Heralde az çok M.K.A 'nın nereler olduğunu anlamışsınızdır.
Musul-Kerkük : Amerika'ya sonuna kadar yardım ettik.Lafta bizim sınırda ilerlememize izin verilecekti.PKK'nın eğlence üssü diye adlandırılan yere kadar ilerleyecek alanı hakimiyete alacaktık.Bu sayede Anadolu'ya olan yardım azalacaktı.İki ayrı kolda çok ciddi zarar verilecekti.Amerika girdi herşeyde yardım ettik.Geri çekilin dediler olur abi peki dedik geri çekildik.Adalar: Adaların hakiminide kaybetmek üzereyiz.Yunanistanın 12 mil(tam hatırlamıyorum 12 mil olmalı) ilerlemesine olumlu bakıyor hükümet.Bu Ege deki varlığımızı kıta sahamızı %10 luk bir parçaya düşürüyor.Bu bir çok adanın zaten elimizden çıkması demek.
Şöyle bir bakıyorumda:
Açılımlar olsun,
Yaratılan Sorunlar olsun,
Sanata karşı tutumları olsun,
Üniversitelerden kestikleri proje harçları olsun,
Neden herşey Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarının yapmak istediklerinin tam zıttı.Bizi yüceltecek daha iyi noktalara taşıyacak Türkiye de harf kıyafet düşünce özgürlük devrimi yapan Atamızın düşünceleri ve yolumudur?
AKP'nin yaptığı açılımlar,Bu zamana kadar sorun olmamış bir anda sorun olan sorunlar ,bu bölünme mi daha iyi noktalara taşıyacak Tayyip Erdoğan'ın düşünceleri ve yolumudur?
-----------------------------lozana ismet paşa şerefsizini yollamasaydı zaten oraları alırdık :D
-
Her Türk vatandaşı dünyaya 2000 dolar borçlu gelir nedeni R.T gibi iki,üç tane adamın çıkıp oğluma gemi alıcam,bakanıma fabrika açıcam diye imf'ye dünya bankasına başvurmasıdır. Devlet hazinesini sömürmesindendir. Adaları satar akrabalarını kalkındırır , amerikadaki şeyhlerinin karnını doyurur.