Turk Bayragi Ama Cokk İlginc.....Bakin Bi...!!!
-
walla sayfa acılmıyo ne bicim link bu
-
ya kardeş bu bahsettiğin resme hala ulaşamadım nedendir acaba sen biddaha bak sonra gel bize anlat ok
-
http://www.sarikirmizi.net/sokarca/Turkish_Flag.jpg
resim bu.. geocities den göremeyenler için..
çıkan resimde bu:
bu arada geocitiesde bi resmi görmek için linki copy-paste oalrak explorer a yapıştırın.. -
aga böyle resimden bir tane daha gördüm onda bi kız yüzü yar aynen böyle kaytdediyon kızla beraber bi adam çıkıyo
-
konuyu tarihin derinliklerinden cikartmissin helal olsun :)
bu olayin nasil oldugunu cozmustum ben bi tanede ben yapmistim benzerini. dosyayi aciyorsun farkli, kapatip kucuk gorunumde baktigim zaman farkli resim cikiyor :)
-
kendi resimime uyulamak isterdim ;)
-
bunun nasıl yapıldıgını bilen yokmu
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------konuyu tarihin derinliklerinden cikartmissin helal olsun :)
bu olayin nasil oldugunu cozmustum ben bi tanede ben yapmistim benzerini. dosyayi aciyorsun farkli, kapatip kucuk gorunumde baktigim zaman farkli resim cikiyor :)
-----------------------------abü pmden veya msnden anlatmani bekliorum
bu konu acildigindan beri hep merak ettim, nasil yapildigini da bulamadim :)
-
-
ir2 bunu yazdı:
-----------------------------
ehehehe çok hoş :) süper bi mantık xp küçültme yapınca bazı pixeller hala kalıyo onlar şuan resimde dağınık biçimde adam onları tesbit edip adam resminin pixellerini yerleştirmiş çok hoş hakkaten yapanı tebrik ediyorum :D
-----------------------------
abi dediğin olay da var ama bu resmin o bahsettiğin olayla hiçbir ilgisi yok. dediğin gibi olsaydı resme sağ tıklayıp küçük resmi yenile dediğinde değişim olmazdı. Bu resmi yapan adam sizin bu düşündüklerinizi düşünmemiş bile. benim çoğu dosyama da oluyo. PHotoshop kaydederken yapıyo bu hatayı. Ama bunu eğlence aracı olarak kullanablirsiniz.. :D:Dedit : fotoğrafın dosyasının içinde yerleştirilince thumbs.db dosyasına yüklenmek üzere küçük resim ebatlarında aynı resmin küçüğü bulunur. kaydederken program tarafından otomatik küçültüp yerleştirilir. ancak dosyanın JPG dilinde yapılan değişikliklerle farklı bir küçük resim yerleştrilebilir. photoshop un eski sürümleri sürekli hatalı thumbnail yerleştiriyodu