folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Türk Bayrağı"Nı İndir, Kürt Bayrağı As" Tehdidi

"Türk Bayrağı"Nı İndir, Kürt Bayrağı As" Tehdidi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek
    Bodrum'un Turgutreis Beldesi'nde bir ekmek dağıtım şirketinde şoför olarak çalışan evli ve 4 çocuk babası 62 yaşındaki emekli üsteğmen Ertuğrul Gültekin'i 30 Ağustos Zafer Bayramı için Türk Bayrakları'nı astığı otomobinin önü yolda giderken 4 kişi tarafından kesildi. Olay anında otomobilinden inmeye çekindiğini belirten Gültekin bayrakları indirmemesi nedeniyle 4 kişinin sözlü tehditlerine maruz kaldığını ileri sürdü.

Saldırganların otomobili yumrukladığını iddia eden Gültekin, şunları söyledi:
    “Otomobille olay yerinden kaçarak kurtulabildim. Aksi taktirde beni orada linç edeceklerdi. Kürtçe ve Türkçe konuşuyorlardı. Türk bayraklarını indirmemi ve 30 Ağustos'un geçmesi nedeniyle Kürt bayrağı asmamı istediler. Bana Türk Bayrağı'nı indirip, Kürt Bayrağı takmamı isteyen gençlere cevap olarak ‘Ancak benim kanım aktıktan sonra Türk Bayrakları'nın otomobilden ineceğini söyledim. Bu bayrak ve vatan hepimizin. Eğer havayı, suyu, denizi, ekmeği paylaşıyorsak akıllarını başlarına alsınlar. Biz yaşadıkça onları bu yaptıkları hadiselerden uzak durmalarını öneriyorum. Hep beraber aynı çatının altında yaşamak için mücadele vereceğiz.”

Savcılığa ve jandarmaya suç duyurusunda bulunan emekli üsteğmen Ertuğrul Gültekin'i tehdit eden 4 kişinin arandığı belirtildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7202769.asp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

kürt bayrağının tekini rulo yapıp verseymiş adamlara işte, kaşıntılarını geçirirlerdi...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    kürt bayrağı mı varmış ?

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

hadi lan ordan.

götten uydurma haber bu kadar olur a.q 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kürt bayrağı mı varmış ?

(kürd)istan

japon bayragımı diyeceklerdi

amele_2 bunu yazdı:

hadi lan ordan.

götten uydurma haber bu kadar olur a.q

kullandıgın uslup kimeyse sahibinide yaz yanlıs anlasılmasın umarım haberin kaynagınadır 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

bilmemneistan diye bi ülke yok.

o sebeple bayrağı da olamaz.

haberin üslubuna lafım.

seni tanımam etmem sana ne diye laf edeyim a.q?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

öle götten uydurma elemental haberlerin bir iki macı vardır. 1.si hit tolamak.

2.ortamı germek... veya onu yazanın vay bende bişşi yapıyorum demek istemesi... yazık ...

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

tamam öyle bir ihtimal var da siz nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz yalan haber olduğundan ?

gerçi bana da o arabadaki adamın o gergin ortamda ettiği şiirsel söz biraz sallama geldi ya :D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    aga götümüzü sildiğimiz peçetelere deniyo galiba kürt bayrağı diye :D

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    kendilerini eşkiya sanan pkk lılardır.. dtp binalarını yıkmadığımız hata !!!!

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    yarrağımın başını inddirrir onlar kırmızı ve beyaz renkler için kaç milyon kişi gozunu kırpmadan ölüme gider bilmiyolar ki amk şerefsizleri kürt bayrağını kıvırıp üstüne otursunlar amk itleri

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
Toplam Hit: 4041 Toplam Mesaj: 19