"Türk Bayrağı"Nı İndir, Kürt Bayrağı As" Tehdidi
-
yapar bu orospu cocukları hersey beklenir bunlardan :) Aslında olaya bakarsan adamlarda haklı aq.Hükümetimiz saolsun 1 eylül oluyo apo posterleri pacavra bezlerle eymler yapıyo orda burda apo dye bagırıyolar ceza almıyolar bi sikimi almıyolar sen böle yapanları sikmessen onlar seni siker.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
kendilerini eşkiya sanan pkk lılardır.. dtp binalarını yıkmadığımız hata !!!!
dtpyle koalisyona sıcak bakan bi parti var da işinize gelmiyo onun da ismini söylemek.
yüce vatanseverler... -
amk götüme bayrak çizsem bunların bayrağından güzel olur onların bayrağına varyha şerefsizlerin bayrağımı olurmus anca öyle hayal kurarlar.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------bilmemneistan diye bi ülke yok.
o sebeple bayrağı da olamaz.
haberin üslubuna lafım.
seni tanımam etmem sana ne diye laf edeyim a.q?
baba birincisi öle (....distan) bir devlet veya yer yok ikincisi onların bayrağı yok piçlerin filaması var onu götlrtine sokçam yakında burda tek bayrak TÜRK BAYRAĞIDIR ve tek devlet TÜRKİYE CUMHURİYETİ'dir. bunu herkes böle bile özellikler o piç kürtler.
sana katılıyom amele_2 kardeşim -
dübürü yiyen varsa bana desin dinime kitabıma valla çok kötü olur şimdi gelde kürtlere küfür etme ama ben sadece anneleririnin ev adreslerini istiyorum
-
foruma provokasyon ima eden mesajları yazmayın hacı. Sonra asalaklar bütün kürtlere laf ediyolar.Hayr pkk ya etseler tmmda.Bütün kürtlere laf ediyolar.Kürtler bizim kardeşlerimiz kardeşime küfür edene ben küfür etmem.Hayatından ederim..BOP un ne olduğunu bilmiyolar.Madem çok milliyetçiler gitsinler daga indirsinler.Doğuda asker bile kontrol sağlayamıyor.Karakollar arası uydu iletişimi olmasa iletişim kuramıycaklar.Yollar PKK lı itlerle dolu.Fazla gaza coşkuya gerek yok.Bu aralar foruma çok provokasyon içeren mesajlar yazılmaya başladı.Geçen haftalardada AKP ve padişahlarla ile ilgili şeyler yazılıyordu.
-
özgürlük werilmez ALINIR!!!!
-
AntiOksidan bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
kendilerini eşkiya sanan pkk lılardır.. dtp binalarını yıkmadığımız hata !!!!
dtpyle koalisyona sıcak bakan bi parti var da işinize gelmiyo onun da ismini söylemek.
yüce vatanseverler...
-----------------------------parti tutan yok. dtp pkk partisidir