Turk Hack Tarihinin En Ezik Şahsiyetleri..
-
hee unutmadan.. tanıdığım en başarılı lamer de cw doktoray..
doktor aynı siyasetçi gibi sevmesemde bazı yonlerı ısıme yaradı -
nickine attırdımın adamı ? neyini beyeniorsunuz şu malın hayret ediyorum...
-
abi ben dedim size bu enigma lamer başta hani tahribat hastasıydı yalan işte herif cw de grup yöneticisimi neydi..
-
Konu sorcerer tarafından 28 Nisan 2006 (Cuma) tarihinde açıldı.
-
bi de övüolardı iskorpitx i :D
-
iskorpitx in tek yenetenei yandan yemiş folloş olmus site bulmaktır
-
eğer bi adam 10 dk 17 000 site hacklayabiliyorsa helal olsun bide buna kalkıp en eski diyen varsa onada helal olsun bide buna milliyetci bişiler yaptı diyen olursa ona bi kat daha helal olsun ulan a.k cağırın o salağı ben ona 17 000 sitenin ftp şifresini vereyim eğer o 10 basarsa index hepsine ben götümü dağıtacam orta yerde a.k salağı milletin 2-3 sene önce kullandığı davsla site hacklar sonra bide televizyona cıkar interpolle calışıyozder hasiktirlan interpol size kadar düştümü bizde inandık a.k büyük adamlar canım topunun a.k hepsi salak yaaa.
-
"xxjokerxx" bildigimiz hatta bu kadar suredir dinledigimiz/anlattigimiz hikayeyi bize tekrar anlatma. Hicbir murid iskorpitx i adam yerine koymaz.
-
ya bunlarda Tam Öküz yaawwwww.. Bu kadar mı cahil olur insan...
-
len barbo sen onun hakkında yazılanları okumadın mı???? adam lamerin teki len.. niye onu savunuyon.. ne biçim müridsin sen.. Madem buraya üyesin. Buranın ortak tavrına göre hareket et...Değil dünyada marsta bile 1.olsa yine fark etmez.. lamerden hacker olmaz ... Bunu yaz bir yere...
Toplam Hit: 14874 Toplam Mesaj: 81