Türk Hackerlar Televizyonda
-
Yoqsa o bahsettikleri travestiler wc ciler olmasın :)
MNuahuauhhuauhauhahu
-
suan AİDS'li eşcinsel yazıo bu arada :) AİDS yazıo hanzolar :)) AIDS olcak aq :):)
-
cyber-protesti gösterdiler :) ne kadar iyi oldukları meçhul .. belkide çaldıkları cc ile domain alıorlar ve öyle hackliolarlar ? kimse bilemez...
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
cyber-protesti gösterdiler :) ne kadar iyi oldukları meçhul .. belkide çaldıkları cc ile domain alıorlar ve öyle hackliolarlar ? kimse bilemez...
Herkes biliyor :/ -
Swool bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
Herkes biliyor :/
-----------------------------kanıt olmadan arkalarından konuşmak istemem ...
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
Herkes biliyor :/
-----------------------------kanıt olmadan arkalarından konuşmak istemem ...
Bu elemanları (Gaziosmanpaşa ve diğer lamerler) 2 yıla yakın zamandır tanıyorum. Yazdığım birçok dökümanı kendi sitelerinde ''Bu döküman cyber-protest'e aittir'' başlığı adı altında yayınladılar. Daha önce star tv'ye çıkmışlardı, ''Bir gecede bütün pkk sitelerini hackleyen üniversiteli 15 hacker'' manşetiyle. Grup 5 kişi bile değil, adamların amacını sitelerine girdiğinizde ''Bu siteye reklam verebilirsiniz'' etiketlerinden anlayabilirsiniz. Türk halkı için site hackleyen bir grubun aylık 5 YTL için sitesine reklam alması ne kadar doğru. Bu grubu tanıyanlar herhangi bir kanıta gerek duymadan, yaptıkları lamerlikleri ve meşhur olma iç güdüsünde hareket ettiklerini anlayabilir. Tahribat.com'da bu lamerlerden çok daha kaliteli ve bilgili insanların olduğuna emin olabilirsin. -
Gidip kumsala sicip ,sictiklari bokla oynasinlar.Bizim medya okuz.Editorlerin nasil bir bilisim kulturu var merak ediyorum.
-
hala hala beni çağıran olmadı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hala hala beni çağıran olmadı
Hoja özel davetiyemi bekliyorsun, bas stüdyoyu :/ -
:D:D
bunlar hackerız die geçinio demi
:D aq rene ver şunlara tahribatı 2 gün geçindirebileceklermi baqam
:D hertaraf reklam kabus olur aq