Türk Hackerlar Televizyonda
-
hbgrstyle bunu yazdı:
-----------------------------:D:D
bunlar hackerız die geçinio demi
:D aq rene ver şunlara tahribatı 2 gün geçindirebileceklermi baqam
:D hertaraf reklam kabus olur aq
-----------------------------
Hoja alamazlar, belli bir kapasite gerekli :/ (Anladın sen :) ) -
Swool bunu yazdı:
hbgrstyle bunu yazdı:
-----------------------------:D:D
bunlar hackerız die geçinio demi
:D aq rene ver şunlara tahribatı 2 gün geçindirebileceklermi baqam
:D hertaraf reklam kabus olur aq
Hoja alamazlar, belli bir kapasite gerekli :/ (Anladın sen :) )
-----------------------------heya :D bende onu anlatıom :D
-
diyorum bu iş böyle olmayacak tahribat için biraz para toplayalım yurt dışından serverlar kiralayıp bir sürü site açtıralım sonra deface edelim.kesin çağırırlar bizi.Yaw hadi almanyadaki olaylar için protesto amaçlı hackler adam birşey demem.Onları çıkarsınlar neden yaptın desinler onada kabul.
Ya bunlar ne yaptı?Neye göre hacker kime göre hacker?HAcker mı site ahcklemek ile hacker mı oluyor kaç programlama dili biliyorlar?En azından rusların hack videolarından kaçını yorumlayabilecekler adam akıllı bana?Saçmalık ötesi.Adını bile duymadık.
Bakın bakalım kimler çıktı tvye?Wc den bir kaç bok, sonracıma denizden iskorpiçx,şimdide cyber-protez aman evladım sıradaki kim?Yapmayın televizyon kanalları böyle işler yapmayın.Ne yapacağınızı şaşırdınız.Hadi hackten anlamıyorsunuz hiç google diye birşeylede mi tanışmadınız ki?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------diyorum bu iş böyle olmayacak tahribat için biraz para toplayalım yurt dışından serverlar kiralayıp bir sürü site açtıralım sonra deface edelim.kesin çağırırlar bizi.Yaw hadi almanyadaki olaylar için protesto amaçlı hackler adam birşey demem.Onları çıkarsınlar neden yaptın desinler onada kabul.
Ya bunlar ne yaptı?Neye göre hacker kime göre hacker?HAcker mı site ahcklemek ile hacker mı oluyor kaç programlama dili biliyorlar?En azından rusların hack videolarından kaçını yorumlayabilecekler adam akıllı bana?Saçmalık ötesi.Adını bile duymadık.
Bakın bakalım kimler çıktı tvye?Wc den bir kaç bok, sonracıma denizden iskorpiçx,şimdide cyber-protez aman evladım sıradaki kim?Yapmayın televizyon kanalları böyle işler yapmayın.Ne yapacağınızı şaşırdınız.Hadi hackten anlamıyorsunuz hiç google diye birşeylede mi tanışmadınız ki?
Hoja yakında senide çağırırlarsa şaşma :) -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Bakın bakalım kimler çıktı tvye?Wc den bir kaç bok, sonracıma denizden iskorpiçx,şimdide cyber-protez aman evladım sıradaki kim?Yapmayın televizyon kanalları böyle işler yapmayın.Ne yapacağınızı şaşırdınız.Hadi hackten anlamıyorsunuz hiç google diye birşeylede mi tanışmadınız ki?
---------------------------
Bilen bilr zamanında hothackers efsanesi wardı, hangisi cıktı tw ye gazeteye roportaj werdi ? Bunların hiçbirini yapmadılar, çünkü adamlar bir amac ugruna bişeyler yapıyordu,, Zumsugun yazısında adı gecen sahısların tek amacı reklam, sitelerine biraz daha üye kazandırmak... İşin garip tarafıda hackerlıkla hiçbir alakası olmayan kişiler..