Türk Hacker(!)Lar Vista İçin Ne Dedi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    doguhan seni tanımıyorum iskoyuda tanımıyordum  ama bi şey biliyorum sen bi hıyarsın :P
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

hadi fuzbing 'i anladık da snob eski cwli bi eleman istikbarat ayakları felan özel timler hede hödöleri şeysiydi. iskoyu zaten gerek yok ifşa etmeye. kim yaptı lan bu raportajı :D

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    iskörpiçix : ee şey vistayı deneme fırsatımız oldu veritabanı şeysini yükledik bi önce çalıştıramadık formları
    veritabanı ? (delphi ) sistemde açık var çok belli ben despit ettim bu arada bunuda ...
    gibisinden bi açıklama bekliyodum:D

doguhan madalya şekil :)

sırıtma la.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------

hadi fuzbing 'i anladık da snob eski cwli bi eleman istikbarat ayakları felan özel timler hede hödöleri şeysiydi. iskoyu zaten gerek yok ifşa etmeye. kim yaptı lan bu raportajı :D

saman gazetesi yapmıştır ondan büyüğü böyle salak birşeye kalkışmaz. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

sagopa05 bunu yazdı:
    "Iskorpitx : Vista’nın deneme (beta) sürümünü indirme vaktim olmadı, çok detaylı inceleyemedim. Ancak Microsoft Vista’nın açıklarını hacker’lara buldurmakla çok akıllı bir şey yaptı. Aynı şeyi zamanında Norton’da yaptırmış güvenlik açığı bulana ödül vermişti.

Microsoft yazılımcıları hiçbir zaman bir hacker gibi düşünemiyor. Bu yüzden Microsoft’un yayınladığı tüm yazılımlardan güvenlik açığı olması normal. Açık kaynak olmayışından da kaynaklanıyor bu durum.

Açık kaynağı göz önüne alırsak bu durum tam tersi. Linux’da da güvenlik açığı oluyor ancak Windows’a göre yamalanması çok daha hızlı oluyor. Neden ? Çünkü özgür yazılım, Windows gibi, Microsoft gibi tekel değil. Bu tekellik her zaman Microsoft’un aleyhine işliyor.

Microsoft’un beşiği olarak USA görünüyor. Ancak ben en çok güvenlik açığı USA’da görüyorum. Bu da Microsoft’un ne kadar güvensiz bir sisteme sahip olduğunu gösteriyor."

----------------------------------------------------------------------

bakarsın yakında isko'da yapar bişiler onu kullanırız bizde :P iskodoors.. iskowindows.. iskowalls.. gibi bişeler..

muhahah iskorpiçx mi yapcak böyle birşeyi borlandı yaşlı amca delphiyi veritabanızanneden kişilik (sanırım böyleydi).Unixin resmini bile görmeyen, windowsta tek bildiği şey başlat/çalıştır/cmd active perl ve bir kaç prgoram olan, prgoramlama dili webtasarım bilgisi olmayan(siteyi başkasına yaptırmış) bu kişilik hea.

Yapacağı tek şey dos penceresi açtırıp içine iskodos yazmaktır iki komut koyar biriside active perl den perl derlemek için olur o kadar.

----------------------------------------------
    benimde bi umudum,bi beklentim yok bu heykır(!) ın öle bişe yapacağından zati.. geyik oLsun torba dolsun diye söylüyoz..

ama olurda bigün bişiler yaparsa hani hesap makinesi felan yapar belki bigün öğrenirde "isko sağolsun" yazarız amk prg'ın açılışına :P

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    genel anlamda bakarsak türkiyede vistada guvenlik acıkları bulmayı bırak bulunan acıkların anlatılması sırasında anlama kapasitesine sahip hacker varmı?

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    DkN_JaN bunu yazdı:
    genel anlamda bakarsak türkiyede vistada guvenlik acıkları bulmayı bırak bulunan acıkların anlatılması sırasında anlama kapasitesine sahip hacker varmı?
    şahsen o kadın bana 10 ay anlatsa orda anlattıklarını bi b.k anlamam.. bi kere ben hacker değilim.. bırak adam gibi hacker olmayı bi b.k bilmiyom ki..

ama elbet anlayanlar olur 3-5 dene..

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben bu hackerları hiç tanımıyorum ne zaman hacker olmuşlar ?

yıllardır sanaldayım bu nickleri ilk defa duyuyorum ..

isko lameri haric o nasıl girmiş araya anlamadım ..

+ kendinelerine hacker sıfatını yakıştırabilecek kadar ne yaptı bu vatandaşlar ?

ustadlara yol açalım tutmayalım hacker abileri dünyaya kafada tutar bunlar a.q

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teomanyak
    teomanyak's avatar
    Erkek

muhaha tam elemanlari bulmuslar a.q... hazreti isko daha kernelin ne oldugunu bolyomuda aciklama yapio sistem/ler hakkinda...snob desen eskiden tercüme edip yazdigim yazilari kaynak göstermeden wc forumuna copy paste eden sahis...burdan tekrar senin a.q. istiorum =) fuzi efendi cocuktur...

"Her birisi 3’er dakika arayla toplam da 2 dakikalık bir sürede sistemi alt-üst ettiler."

hööö?! her hackerin 3 dakika arayla sistemi kirmaya calismislar hepsinin toplam kullandiklari süre 2 dakika'mi tutmus?!!?!... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    yav baba Türkiye de kaç tane kaliteli cracker var ki ayrıca bu yorum yapanların kaç tanesi hacker ?? neyse ..
Toplam Hit: 5214 Toplam Mesaj: 25