Türk Hacker(!)Lar Vista İçin Ne Dedi?
-
fuzbingi biliorum, isko zaten ilah :P da snob kim ki?
-
RemotE bunu yazdı:
-----------------------------Ben bu hackerları hiç tanımıyorum ne zaman hacker olmuşlar ?
yıllardır sanaldayım bu nickleri ilk defa duyuyorum ..
isko lameri haric o nasıl girmiş araya anlamadım ..
+ kendinelerine hacker sıfatını yakıştırabilecek kadar ne yaptı bu vatandaşlar ?
ustadlara yol açalım tutmayalım hacker abileri dünyaya kafada tutar bunlar a.q
-----------------------------fuzbing sağlamdır hocam.İsko ile diğerini tanımam ama fuzbing harbiden sağlamdır Türkiyede gördüğüm ilk ve tek trojansız, keyloggersız yada paylaşımlı pcler haricindeki videolar sitesinde var :).Birşeyleri biliyor kendilerine hacker sıfatını yakıştırcak çok sağlam adamlar yani tanımıyorsan bilmiyorsundur.
Bir söz var çok iyi bir hackerı kimse tanımaz gerçi burda anlam kayması var.İskoya kaydı muahahaha :D
-
Türk hackerların verdiği demeçleri vermek için hacker olmaya gerek yok farkındaysanız:) Teknik terim yok.
Hele aşağıdakini hic beynim hazmetmedi bir anlayan varsa bunu açıklasın bana:)
Microsoft’un beşiği olarak USA görünüyor. Ancak ben en çok güvenlik açığı USA’da görüyorum. Bu da Microsoft’un ne kadar güvensiz bir sisteme sahip olduğunu gösteriyor.
Iskorpitxe tavsiye, ugandadan çıkan hiçbir yazılımda güvenlik açığı görmedim (yazılım çıkıyorsa tabi)
uganda merkezli yazılımları kurarsa sistemi manyak güvenli olacak. -
Bir tek dileeeeeeğğğiiiim vaaaaaaar mutlu ol yeteeeeeeeeeeer.
pisporpitiksmiş.balık hafızsaıyla bu kadar uzun cümle kurabildiyse yine iyi.hay sabah sabah,üstelik bugün cuma,mundar ettiniz sabh-ı şerifimi