Türk Hacker(!)Lar Vista İçin Ne Dedi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    fuzbingi biliorum, isko zaten ilah :P da snob kim ki?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    RemotE bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben bu hackerları hiç tanımıyorum ne zaman hacker olmuşlar ?

yıllardır sanaldayım bu nickleri ilk defa duyuyorum ..

isko lameri haric o nasıl girmiş araya anlamadım ..

+ kendinelerine hacker sıfatını yakıştırabilecek kadar ne yaptı bu vatandaşlar ?

ustadlara yol açalım tutmayalım hacker abileri dünyaya kafada tutar bunlar a.q

-----------------------------

fuzbing sağlamdır hocam.İsko ile diğerini tanımam ama fuzbing harbiden sağlamdır Türkiyede gördüğüm ilk ve tek trojansız, keyloggersız yada paylaşımlı pcler haricindeki videolar sitesinde var :).Birşeyleri biliyor kendilerine hacker sıfatını yakıştırcak çok sağlam adamlar yani tanımıyorsan bilmiyorsundur.

Bir söz var çok iyi bir hackerı kimse tanımaz gerçi burda anlam kayması var.İskoya kaydı muahahaha :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Türk hackerların verdiği demeçleri vermek için hacker olmaya gerek yok farkındaysanız:) Teknik terim yok.

Hele aşağıdakini hic beynim hazmetmedi bir anlayan varsa bunu açıklasın bana:)

Microsoft’un beşiği olarak USA görünüyor. Ancak ben en çok güvenlik açığı USA’da görüyorum. Bu da Microsoft’un ne kadar güvensiz bir sisteme sahip olduğunu gösteriyor.

Iskorpitxe tavsiye, ugandadan çıkan hiçbir yazılımda güvenlik açığı görmedim (yazılım çıkıyorsa tabi)
    uganda merkezli yazılımları kurarsa sistemi manyak güvenli olacak.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    Bir tek dileeeeeeğğğiiiim vaaaaaaar mutlu ol yeteeeeeeeeeeer.

pisporpitiksmiş.balık hafızsaıyla bu kadar uzun cümle kurabildiyse yine iyi.hay sabah sabah,üstelik bugün cuma,mundar ettiniz sabh-ı şerifimi

iyi biri değil... TBT
Toplam Hit: 4904 Toplam Mesaj: 25