Türk Hackerlardan Anlamlı Yardım
-
http://cnetturkiye.com/haberler/aktuel/112-Aktuel/4091-turk-hackerlardan-anlamli-yardim
kardeşler adamlara helal olsun ne deem
acaba biz tahribat.com olarak bole bişi yapamazmıyız düşünüyorum.???
-
böyle bir yardım yapmak için hacker olmak gerekmiyor hocam.
ayrıca ilgi çekmek için yapılan şeyler bunlar,gitsin adam gibi kendi adıyla yapsın yok hackerlardan yardım bilmem ne saçmalık
-
Takımının Reklamını Yapmak İçin Yapmışlar
Bizde Yapalım La Reklamı Geçtim Çocuklara Yardım Olur :|
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
böyle bir yardım yapmak için hacker olmak gerekmiyor hocam.
ayrıca ilgi çekmek için yapılan şeyler bunlar,gitsin adam gibi kendi adıyla yapsın yok hackerlardan yardım bilmem ne saçmalık
-----------------------------doğru diosun reklam yapmışlar ama bence çok iyi yere reklam yapmışlar sahşen düşüncem
-
Yapalım ama reklam için değil biz sadece insanlığımız gösterelim zati bizim reklama ihtiyacımız yok:))
-
adamların haberi yapan siteyle bağlantısı var.hemen inanmayın kendi reklamlarını yapıyorlar.
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
adamların haberi yapan siteyle bağlantısı var.hemen inanmayın kendi reklamlarını yapıyorlar.
-----------------------------la zati inanmadık ama biz insanlık namına bişiler yapak diyorum. Şahsen bölede olmasa bişiler çıkar tahribat.com'dan
-
eğer yapıldıysa gerçekten takdir ediyorum.
hiç kulp takmanın falan alemi yok.
düşünmeleri bile yeterli.
kaldı ki böyle bir yardım kampanyası çok anlamlı olur
-
bi tahribat hatıra ormanı projesi vardı ne oldu bilen varmı acaba
-
Bence Her Ne için Olursa Olsun Yada Her Kim Olursa Olsun Önemli Olan Kardeş Çocuklarımıza Yardım Edilmiş Olması Önemli Olan Bu Bana Göre Çünkü Bende Yokluk İçinde Büyüdüm Nasıl Bir Duygu oldugunu Çok iyi Bilirim
-
tahribat.com'a yeni üyeyim adamlara helal olsun teknolojik anlamda heryere el atmışlar. Birde böle yardımlar olursa daha iyi yerelere gelir. (tam anlatamadım ama hatam varsa maruz görün) bence böyle bir aktivte yada kampanya yapalım ne olur sanki???