Türk Hackerlardan Anlamlı Yardım
-
iyi iş.ama..http://www.1923turk.com/showthread.php?t=3667Allah razı olsun komutanlarım...şeklinde yorum yapmışlar ya şu sitelerde dönen komutanım generalim ayakları beni öldürcek bi gün.bide konunun 2.sayfasına girinceSistemimizde Giriş Yapmadan Dolaştığınız Tespit Edilmiştir. Forumda Gezintiniz Yasaklanmıştır.şeklinde uyarı veriyo görende "aq ohaa nasıl yakaladılar" havası verilmeye çalışılıyo hazır forum sistemiyle :)
-
Daha yeni msn de biri kişisel iletiye yazmış cw de cami yaptırıcakmış diye :D İşin makara kısmı bi yana hitleri düşmüş popüler halk kahramanı ayaklarına girmek için yapmışlar.bakınız:Alexa hoplaması.
Hani sağ elin verdiğini sol el bilmeyecekti elemanlar manşet olmuş.
-
Yardımın gizli olanı makbuldur.
-
abi mynet zaten paso bunlara çalışıyor, dedim bir gireyim bakayım içlerine hiç tat alamadım komutanım, teğmenim :D aklıma CW deki yıllarım geldi millet komutanım çekerdi ne gülerdim yaauu
Ama hocamın de dediği gibi "Yardımın gizlisi makbuldür"
-
adamlar 5 kuruş yardım yapmış 10 kuruş reklam yaptılar zeki bir reklam taktigi hiti tavan yapmıştır
ulan yokki bizimde abimiz emmimiz kendi çabamızla bişeyler yapıyoruz :D
-
yahu tanrı dioki sağ elin yaptığı yardımı sol el görmesin tamamen kendi reklamları için yapmışlar ama yinede yardım yapmaları güzel bişi
-
Bizde yardım yapalım , ben yardımları çocuklara uzatırken donumu indiriyim akşam bütün kanallara çıkarız.
-
bende her sene zakatımı veriyorum söylüyor muyum :/
-
sırf relam aq ayıptır
bir de hacker grubu kitap gönderdi bilmem ne nickli hacker bunu dedi...
o ne be?
bişey demiyorum
-
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------
tahribat.com'a yeni üyeyim adamlara helal olsun teknolojik anlamda heryere el atmışlar. Birde böle yardımlar olursa daha iyi yerelere gelir. (tam anlatamadım ama hatam varsa maruz görün) bence böyle bir aktivte yada kampanya yapalım ne olur sanki???
-----------------------------Yaparız yapmasınada 1923turk'un bir sürü sahte mirrorlarını gördüm ben. Hackte o kadar sağlam olmasalarda okula yardım yapmaları güzel olmuş. Her ne kadar reklam amaçlarıda olsa iyi olmuş.