folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Komandosunun Pkk Lıya Yaptığı (Çatışma Anında) +18

Türk Komandosunun Pkk Lıya Yaptığı (Çatışma Anında) +18

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    bunlar güzel tarafları pek acı cekmemiş ibneler.. akrabamız anlatıyo diri diri yaktıklarını

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    buna tek bir cevap verilir
    Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    yarasın ellerine sağlık ordumuzun görenler ibret alır umarım hepsinin a.q. !!!

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek
    TÜRKün simasını merak eden gökde çakan şimşeğe baksın
    bu vatandaş fazla merak etmiş yazık olmuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alissamis
    alissamis's avatar
    Erkek
    bu oruspu cocukları ulkeye bolmek ıcın mezh6eplerı kullanıyorlar.ama bılmıyorlarkı bu ulke bolunemez.bu ulkeye bolmek ısteyeen h6er kımsenın sulalesının a.q
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Bu savaşı başlatanları, sebep olanları, Savaş ortamı kurup evinde saunasında keyif çatan kendini bilmez büyüklerimizi, vede bu şerefsizlere kananları tümden lanetliyorum. Meşru müdafaa savaşıdır olana diyecek bişey yok ama insanlık namına bu irenç sanatın kalkmasını ne kadar çok isterdim dünyadan silinmesini isterdim helede bu savaşlarda miniminnacık bebekler ölmüyormu ah varya o zaman zaten haftalarca etkisinde kalıyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    truvaa
    truvaa's avatar
    Erkek
    onlar ıcın cok ıyı olum olmuş ya, esas kollarını bacaklarını kesicen bide dilini kesicen oyle yaşatcan a.q evlatlarini...Gebersinler topunun ............. koyacan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Olum iyi olmuş tabi olmasınada keşke bu olaylar hiç başlamasaydı, keşke artık globalleşen dünyada daha duyarlı bir ortam kurabilse insan oğlu dünya genellemesinde diyorum bilmiyorum galiba fazla hayal kurdum galiba. sanırım imkansızı istiyorum ben.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    birde o p.. in suratına s... can tam olacak..ben onun değil hayvan yerine koymak hayvana hakaret olur canlı yerine koymam bırakırım leş kargaları beslensin..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek
    ulen bunun suratına zıçsan bokun pislenir bea . İnsan eti yedikce gelecek sonları ,yakacığız o. çocuklarını
Toplam Hit: 9167 Toplam Mesaj: 44