Türk Komandosunun Pkk Lıya Yaptığı (Çatışma Anında) +18
-
bunlar güzel tarafları pek acı cekmemiş ibneler.. akrabamız anlatıyo diri diri yaktıklarını
-
buna tek bir cevap verilir
Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur ;) -
yarasın ellerine sağlık ordumuzun görenler ibret alır umarım hepsinin a.q. !!!
-
TÜRKün simasını merak eden gökde çakan şimşeğe baksın
bu vatandaş fazla merak etmiş yazık olmuş -
bu oruspu cocukları ulkeye bolmek ıcın mezh6eplerı kullanıyorlar.ama bılmıyorlarkı bu ulke bolunemez.bu ulkeye bolmek ısteyeen h6er kımsenın sulalesının a.q
-
Bu savaşı başlatanları, sebep olanları, Savaş ortamı kurup evinde saunasında keyif çatan kendini bilmez büyüklerimizi, vede bu şerefsizlere kananları tümden lanetliyorum. Meşru müdafaa savaşıdır olana diyecek bişey yok ama insanlık namına bu irenç sanatın kalkmasını ne kadar çok isterdim dünyadan silinmesini isterdim helede bu savaşlarda miniminnacık bebekler ölmüyormu ah varya o zaman zaten haftalarca etkisinde kalıyorum.
-
onlar ıcın cok ıyı olum olmuş ya, esas kollarını bacaklarını kesicen bide dilini kesicen oyle yaşatcan a.q evlatlarini...Gebersinler topunun ............. koyacan.
-
Olum iyi olmuş tabi olmasınada keşke bu olaylar hiç başlamasaydı, keşke artık globalleşen dünyada daha duyarlı bir ortam kurabilse insan oğlu dünya genellemesinde diyorum bilmiyorum galiba fazla hayal kurdum galiba. sanırım imkansızı istiyorum ben.
-
birde o p.. in suratına s... can tam olacak..ben onun değil hayvan yerine koymak hayvana hakaret olur canlı yerine koymam bırakırım leş kargaları beslensin..
-
ulen bunun suratına zıçsan bokun pislenir bea . İnsan eti yedikce gelecek sonları ,yakacığız o. çocuklarını
Toplam Hit: 9167 Toplam Mesaj: 44