folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Komandosunun Pkk Lıya Yaptığı (Çatışma Anında) +18

Türk Komandosunun Pkk Lıya Yaptığı (Çatışma Anında) +18

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    yaw amma polyanasınız a.q.. insanmış.. insanlığını sikim öle ibnenin!.. bu arada "aha kafası yarılmış" koptum bu lafa :D

hajılar inş fake değildir.. harbi ibne lan bunlar çiçekli böcekli.. ee dağda karı mı war sanki herifler birbiriniz zikiyo :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar hepiniz gördünüz değil mi teröristin beynini?
    Lan şerefsiz piyon sen bu kadarcık beyinle mi Yüce Türk Milletine kafa tutuyon?

Darısı diğer tüm pkk'lılara!

Bunların ailelerine acıyorum, inşaallah bu resmi annesi falan görmez

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    görsün hoca görsün.. o da adam gibi evlat yetiştirseydi.. bizim şehit aileleri çok gördüler yavrularını kanlar içinde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahir_Sus
    Mahir_Sus's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bi lafa çok kızıyım o da insan o zaman insansa insan gibi davransın bizim askerlerimiz öldüğü zaman onlar göbek atıyo diyolarmı o da insan böyle konularda duygularını karıştırmıcan

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM BU DÜNYA HAYATI ANCAK BİR EĞLENCE VE OYUNDAN İBARETTİR AHİRET YURDUNA GELİNCE İŞTE GERÇEK HAYAT ODUR KEŞKE BİLSELERDİ (Ankebut suresi 64.ayet)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    sonucta oda bi insan ama TÜRKe yalnış yapana acıma yok !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    lan biz ölünce bize yazık deyilmi Allah her insana akılvermiş vatana hainlik yapanın sonu bu ben 25 gün sonra askere gitcem insallah böyle şerefsizlerin sonunu getiririm ben bu gün 2 şehit akrabamın mezarından geldim ben izmirliyim su an yozgatta yım tatildeyim ve her mezarlıkta ŞEHİTVAR İNSALLAH BİZDE BÖYLE GÜZEL VE ŞEREFLİ ÖLÜRÜM HİÇ DEYİLSE VATAN İÇİN ÖLÜRÜM DİGER TARAFTA ŞEHİTLER HAK SORARKEN YÜZÜM OLUR VATAN HAİNLERİ YEDİKLERİ EKMEGE İHANET EDENLER İNŞALLAH AÇILARIN EN BÜĞÜĞÜNÜ TADARSINIZ

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TEINER
    TEINER's avatar
    Erkek
    killed by turkısh commandos

insan gurulanıyo bea

Zayıflar,kazanmak için bizleri kendi gücümüzden utadırmaya mahkumdurlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    FCUK diyoki
    oooh mis gibi çilek reçeli gibi :)

hehehehe

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    çok iyi olmuş ..

sırıtma la.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Cok sertiz kaya gibi umarım devamı gelır..Bu arada insancıl yaklasanlara unutmayınkı askerlik yapan bilir catısma anında aa kardes sende insansın kusura bakma sana sıkmıyodum valla diyemezsin gordugun an uc kose teskil gibi yapıstırırsın beynine mermiyi...Bu bu kadardır en azından arkadasların dedigi gibi sivil halka ates edip masumların canına kıymıyoruz ulkemızı bolmek ısteyen serefsızlere karsı savasıyoruz...Bu boyle bılıne bırdahada ınsanmıs muhabbetı yapıp poliyannacılık oynamayalım!

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
Toplam Hit: 8476 Toplam Mesaj: 44