Türk Komandosunun Pkk Lıya Yaptığı (Çatışma Anında) +18
-
yaw amma polyanasınız a.q.. insanmış.. insanlığını sikim öle ibnenin!.. bu arada "aha kafası yarılmış" koptum bu lafa :D
hajılar inş fake değildir.. harbi ibne lan bunlar çiçekli böcekli.. ee dağda karı mı war sanki herifler birbiriniz zikiyo :D -
Arkadaşlar hepiniz gördünüz değil mi teröristin beynini?
Lan şerefsiz piyon sen bu kadarcık beyinle mi Yüce Türk Milletine kafa tutuyon?
Darısı diğer tüm pkk'lılara!
Bunların ailelerine acıyorum, inşaallah bu resmi annesi falan görmez -
görsün hoca görsün.. o da adam gibi evlat yetiştirseydi.. bizim şehit aileleri çok gördüler yavrularını kanlar içinde..
-
arkadaşlar bi lafa çok kızıyım o da insan o zaman insansa insan gibi davransın bizim askerlerimiz öldüğü zaman onlar göbek atıyo diyolarmı o da insan böyle konularda duygularını karıştırmıcan
-
sonucta oda bi insan ama TÜRKe yalnış yapana acıma yok !
-
lan biz ölünce bize yazık deyilmi Allah her insana akılvermiş vatana hainlik yapanın sonu bu ben 25 gün sonra askere gitcem insallah böyle şerefsizlerin sonunu getiririm ben bu gün 2 şehit akrabamın mezarından geldim ben izmirliyim su an yozgatta yım tatildeyim ve her mezarlıkta ŞEHİTVAR İNSALLAH BİZDE BÖYLE GÜZEL VE ŞEREFLİ ÖLÜRÜM HİÇ DEYİLSE VATAN İÇİN ÖLÜRÜM DİGER TARAFTA ŞEHİTLER HAK SORARKEN YÜZÜM OLUR VATAN HAİNLERİ YEDİKLERİ EKMEGE İHANET EDENLER İNŞALLAH AÇILARIN EN BÜĞÜĞÜNÜ TADARSINIZ
-
killed by turkısh commandos
insan gurulanıyo bea -
FCUK diyoki
oooh mis gibi çilek reçeli gibi :)
hehehehe -
çok iyi olmuş ..
-
Cok sertiz kaya gibi umarım devamı gelır..Bu arada insancıl yaklasanlara unutmayınkı askerlik yapan bilir catısma anında aa kardes sende insansın kusura bakma sana sıkmıyodum valla diyemezsin gordugun an uc kose teskil gibi yapıstırırsın beynine mermiyi...Bu bu kadardır en azından arkadasların dedigi gibi sivil halka ates edip masumların canına kıymıyoruz ulkemızı bolmek ısteyen serefsızlere karsı savasıyoruz...Bu boyle bılıne bırdahada ınsanmıs muhabbetı yapıp poliyannacılık oynamayalım!
Toplam Hit: 8476 Toplam Mesaj: 44