folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk-Kürt KARDEŞTİR!..

Türk-Kürt KARDEŞTİR!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kürdüm, buralı olan herkesle Kürtçe konuşurum çünkü iletişimi daha kuvvetli kurabiliyorum bu dille. Türkçe 'yi ve Türk Dili Edebiyatını da en az Kürtçe kadar iyi öğrendim ve kullanıyorum. İsmim Hogır, arkadaşımın ismi Agit, öğretmenimin ismi Berat. Türkiye Cumhuriyet'i sınırları dahilinde yaşayan ve her türlü sorumluluğunu yerine getirmeye çabalayan bir bireyim. Hırsızlık, gasp, kapkaççılık, uyuşturucu ticareti yapmadım; yapmıyorum. Yeri gelince bir erkek olarak üzerime düşecek sorumluluklara da her zaman hazırım. Şimdi! Hanginize bir zararım, bir art niyetim, provokatif bir sözüm, ayrılıkçı bir tabirim ya da yasalar dahilinde olmayan bir eylemim oldu?
    -----------------------------
    KÜRDO zaten vaziyeti anlatmış.. Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul ..............

Bundan sonra tek laf söylenir Efsun kardeşimizin lafı .ANLAYAMAZSINIZ..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Kafatasçılık yapmayın hacılar hocalar , hiçbir zaman izin vermedik böyle bir duruma , yok en iisi ölüsüymüşte..pkk sempatizani barzani vari o.çları ayrı yurdum kürdü ayrı bunu öğrenin sonra en iyisi zırttır pırttır diin vs , konuyu saptıranlar yüzünden kilitliyorum

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 6371 Toplam Mesaj: 43