Türk Milleti Zeki(Mi)Dir?
-
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------
zekidir ama tembelldir bunu unutma :) caliskanlari da yahudidir ama türk olduklarini söylerler.
-----------------------------hoca zeki dir hemde cok zeki tembel degildir ama usengectir hazira konmak daha hosuna gider
-
zekidir..ama aklı sıçarken çalışır :D
-
Bu üçlü ittifak en büyük tehlike olarak türkiyeyi mi görmüş? Hemde tüm dünyayı ele geçirme çabasında olan hitler varken? Yada komunizmle kapitalizmi yıkmaya çalışan rusya varken? Atom bombasınının acısını çıkarmak için hazırlanan dünyanın en büyük nüfusu çin varken?
Bana bunar hep komplo teorileri gibi geliyor. Türkiye'nin avrupa ve asyayı birbirine bağlaması bizi dünyanın en önemli ülkesi yapmaz. Rusya ve Amerika uzayda savaşıcak, biz hale köprü olduğumuz için seviniyoruz. Bu köprü olmanın önemini cidden anlamıyorum.
Ticaret yüzünden mi?
Deniz ve hava yollarıyla yapılabiliyor.
Müslüman ve Hristiyan toplumları birleştirdiğimiz için mi?
4. yüzyılda yaşamıyoruz. artık insanlar istediği her an her konuda bilgi toplayabiliyor.
Rusyayla bir savaş durumunda bir üs görevi alabileceğimiz için mi?
Biz olmasak ırak var, kuveyt var. varda var.
Yada diğer nedenler teknoloji Türkiye'nin içinde bulunmadığı her durumu karşılayabilecek durumda.
Kesinlikle önemsiz olduğumuzu söylemiyorum. Ama dünyada ekonomik yönden bunca gelişmiş ülke varken milletlerin derdi biz değiliz. Oturduğumuz üretmediğimiz sürecede önemli felan olamayacağız.
Toplam Hit: 5950 Toplam Mesaj: 34