Turk Telekom 8 Mbps
-
TTNET ADSL Ücretleri
1
Bağlantı Hızı Aylık Kullanım KOTA (GB) Aylık Ücret (TL)
Paket Limiti Aşımında MB Birim Ücreti** (TL/MB) İlk Bağlantı Ücreti*** (TL) 1 Mbps 4 26,81 0,009248 Tüm bağlantı
hızları için
26,81 TL 'dir.
1 Mbps (Plus) 4 29 0,009248 2 Mbps 4 32,00 0,009248 1 Mbps 6 36,07 0,008323 2 Mbps* 6 45,31 0,008323 1 Mbps LİMİTSİZ 45,31
-2 Mbps LİMİTSİZ 63,81
-4 Mbps LİMİTSİZ 82,32
-8 Mbps LiMİTSİZ 99,00
buda ttnet fiyatları
haber3 .com da yazan bunu biri açıklarsa çok sevinirim
YENİ FİYATLAR
Toplantıda konuşan Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, yeni 8 Mbps hızı için fiyatların ISS'lerin daha önceki kar marjları ile orantılı hesaplandığında yaklaşık olarak şu seviyelerde oluşacağını söyledi:Aylık Kota
Eski 1 Mbps Fiyatı
Yeni 8 Mbps fiyatı
4GB
26.8 TL
29 TL
8GB
36 TL
39 TL
Sınırsız
46 TL
49 TL
-
o sınırsız sınırsız olsa keşke ? benim gibi download delileri için ne değişti ? hiç bişi sadece kotalı kota sını daha çabuk doldurup daha falza fatura ödeyecek
-
hacım ben sımdı :W 1 mbps sınırsız kullanıorum arayıp desem benımkını 8mpbs yapın sınırız :W hala 49 mu ödücem yoksa 110 :W cıvarındamı
-
lenova bunu yazdı:
-----------------------------
hacım ben sımdı :W 1 mbps sınırsız kullanıorum arayıp desem benımkını 8mpbs yapın sınırız :W hala 49 mu ödücem yoksa 110 :W cıvarındamı
-----------------------------hızımı 8mbps a kadar sınırsız yapın 49ytl lik diyceksin onlarda yapacaklar
ama o demek deil 8mbps olacak yani tüm türkiye de tek hız oldunu düşün tutan götürücek xD
telekom binasına en yakın olanlar yaşadı benim gibi uzaklar yandı :P harbi harbi 22KM fark var
ama o sınırsız 15gb kotası var kota dolunca hızın oto 512ye düşüüo yani 8mbps i işte kota lı kullanıcılar için sınırsız adam için deil o =)
-
Günlerdir bir tarifedir nette almış başını topik topik gidiyor.Anlamayanlarda birşey var sanacak.Değişen ne ?Tam olarak değişimin olumnlu bi yönünü söyleyin bana yaa lütfen değişen ne ? Download manyakları için değişen hiç birşey yok zaten.Sınırlı tarifede fiyat gözle görülür bir şekilde düşmüş peki sınırlı olupta hızı yüksek olsa download yapmayan kullancıcının ne işine yarayacak ? mevcut en düşük hız zaten stream videoları şişme yapmadan izletmeye yetiyordu (adamın temprory internet files'ı tıka basa dolu değilse) yani ne sana ne bana ..m kaldı kara hasana.. ttnet hiçten kampanya yamış,şoookkk edici indirimlere gitmiş oldu çocuk mu kandııyorsunuz lan !!
-
şimdi ben arasam :w 49 lıra 8mbps istion desem yapcaklarmı:d?
-
lenova bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi ben arasam :w 49 lıra 8mbps istion desem yapcaklarmı:d?
-----------------------------yapmıyıcaklar daha onlara bilgi ve yetki gelmemiş sizin bildiğiniz kadar biliyoruz diyorlar
444 O 375
-
26,5 sınırlı 4gb kullanıyorum 1mbs , 8mbs ye geçsem bana o kota yetmezki , sürekli vidyo şarkı izlerim dinlerim, pc ye bişey kaydetmem hep internetten dinlerim müzikleri ozaman 4 değil 40 gb yetmez :S
-
sınırsız yaptırmak lazım 8mbps sınırsız 50 lıra a ... ortalıgın
-
vala kaç gündür okuyorum ama belli bi sonuç çıkmadı :W
benim net 4mbit 5kişiyiz ayda 20tl veriyoz
8mbit yaparsak 49 tl mi olcak hadi oldu diyelim 15gb kotalı olacak
telekomda çalışan zad'lar vardı laf edince çıkıyorlardı hani bişi desinler :W
-
Bugünkü tarifelerinin devam ettiğini bildiren Demircan, yeni tarife ile ilgili bilgi verirken de, ''8 Mbps'ye kadar 4 GB kotalı 29 lira, 8 Mbps'ye kadar 6 GB kotalı 39 lira ve 8 Mbps'ye kadar sınırsız 49 lira. 15 GB'lik bir sınır koyuyoruz. Buradaki suistimalleri engellemek için...'' şeklinde konuştu.
böle bi açıklama yapmışlar 15gb koyuyoruz suistimal olmasın diye demişler ne olacak ki :W
15gb haftasonu evde olduğumda zaten hemen biter 3bluray film çeksem o ay bitti mi :W
o zaman şuan 4mbit sınırsız daha avantajlı ama parası yüksek :W