Turk Telekom 8 Mbps
-
:w bunlara güven olmaz a..:w 15 gb neyime yeticek :w 1 Mbps sınırısız 49 lıra 4 kgb kotalı olan 1mbps 29 lıra sınırlı ıcın:W ii ama kotanın a.. ihtimalı var :W 8mbps falan bıze fazla
-
kotayı geçtikden sonra 512 yerine 1024 olsa
-
DAYI EN temizi hiç kımıldamamak şu an ki tarifeden kalkarsak her an bi tarafımıza başka bi tarife kaçabilir oyüzden diyorum ki.
1mb limitsiz en temizi. tabi onada dokunmazlarsa.
belki bu hız artışıyla 1mbps gerçekten 1mb olarak kullanmaya başlarız.
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------DAYI EN temizi hiç kımıldamamak şu an ki tarifeden kalkarsak her an bi tarafımıza başka bi tarife kaçabilir oyüzden diyorum ki.
1mb limitsiz en temizi. tabi onada dokunmazlarsa.
belki bu hız artışıyla 1mbps gerçekten 1mb olarak kullanmaya başlarız.
-----------------------------aynen katılıyorum saygı değer müride. xD kaçmasın bişi..
-
Aslında süper bir kampanya ama kullanıcılar anlamadığı gibi hiç bir kaynakta doğru bilgi vermemiş..
yeni eklenen tarife 8mbps 4gb 6gb kotalı ve 15gb aşımında 512kbps düşücek...
8mbps 4gb ayda 29TL ödeyip ve 15gb kota geçiminde 512kbps düşücek..
eğer sen dersenki benim hattım 8mbps limitsiz ayda 49TL ödeyip ve 15gb kota geçiminde 512kbps düşsün yine bunu seçebiliceksin..
burdan sınırsızım download yapıyorum ne anladım o işten diyen arkadaşlar eğer sen arayıpda bu kampanyaya geçmek istediği belirtmez isen
8gb sınırsız 99,00 15gb kota olmadan devam edersin şimdiki fiyat 99,00 ama indirim gelicek sanırım....