folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Telekom Al İşte

Türk Telekom Al İşte

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    lan telekom bu telekom içerde 1 kuruşun olsun sike sike alır :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Boşuna sevinme, Telekomun kimsede parası kalmaz :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    @Emirreis; olan gene aboneye oluyor.. Admin müridi s*kti:) oluyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Sahzade bunu yazdı:
    -----------------------------

Öncelikle herkezin yaptığı yanlışı düzeltelim. Sizin bu konudaki muhattapınız Telekom değil TTNET dir. Telekom hizmeti sağlar TTNet, borusan, smile ve SuperOnline gibi şirketlerde bunu satarlar yani bize kiralarlar. Telekom Türkiyede ki Tüm internet sağlayıcılarının alt yapı desteğini sağlıyor. Sizin sorunlarınızda Telekomdan değil TTneT den kaynaklanıyor. Yani siz sorunu telekoma değil ttnete bildiriyorsunuz.

Ve senin sorununa gelelim. Gelen NMS görevlisininde açıkladığı sorundan kaynaklanan bir arıza var. Ve 24 saat içinde müdehale ederler. Bu sorundan dolayıda kullanıcı adının değişmesi gerekiyor. Senin açından daha kolay olsun die şifren ile kullanıcı adını değşitirmişler ki senin için daha kolay olsun. Beğenmiyorsan tel aç istediğin bir şekilde nasıl değiştireceğin konusunda yardımcı olurlar. O sıfırlanmada bundan kaynaklanıyor ama asla kotan sıfırlandı die ay içinde kullanılan yada geçen aydan gelen kota aşımı borcunun senden alınmayacağını sanma. Bunu hiç bir kurum yapmaz.

En önemliside size kimse zorla adsl satmıyor. Beğenmeyen borusana, smile yada superonline geçsin. Artık bu tarz telekoma edilen küfürlerden yada açılan konulardan sıkıldım. Burda devlet gibi tekelleşme yok, beğenmeyen başka kuruma geçer. Devlet elinde iken kullandığınız adsl fiyatlarına şimdi birde suan ki fiyatlara bakınız.

Size yardımcı olmama gibi durumlarıda yok çağrı merkezindeki müşteri temsilcilerinin. Türkiye genelinde 4 milyon civarında adsl kullanıcısı var. Bunların 2 milyonu istda. Türkiyede toplam 1,200 civarında vardiye usulu çalışan müşteri temsilcisi var. Bunların 430 tanesi ist da 2 milyon kişiye bakıyo, diğerleride ankaradaki merkezde olanlar 80 vilayete bakıyor. Aradığınızda meşgul olması doğal, hekezin sorunu var. Ve adsl sağlayıcıları içinde telekomun çağrı merkezi birincidir. Yok smile daha gibi yorumlar okudum. Çok saçma, hatta bunu söyleyen kişi nedense smile den değil ttnet den hizmet alıyor. Yani küfür edene kadar çıkın, gidin bir başka firmaya, sonra farkı görün, nasıl olsa geri döneceksiniz !!!

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redLine
    redLine's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Sahzade bunu yazdı:
    Gelen NMS görevlisininde açıkladığı sorundan kaynaklanan bir arıza var.

Nms'mi ? yok artık lebrom james Nms görevlisinin arızada ne işi var sanırım sizin ilde okadar personel azki nsmdeki personelleri arızaya gönderiyolar heralde

Bu arada tekrarlıyorum kota kişinin portunda kayıtlı olduğundan dolayı sanırım nec modemde olan portunu alcatele aktardılar. Benim tahminim senin bu ay içinde nec modemde kullandığın miktar kotana yansımıcak çünkü çok port aktardım ama hiç birinde kota aktarması gibi bi durumla karşılaşmadım hep kota 0'dan başladı modem farkından dolayı tabii sen istersen bi ara sor ama dediğim gibi ben sanmyorum 

fak yu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    ee nolmuş benim kota bilgileride öle gözüküyo şu an 15 gün oldu bağlatalı hiç ilerlemedi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihaydemir14
    fatihaydemir14's avatar
    Erkek
    ya abi geçen ay ben kotayı 1 gb civarı geçmişim faturaya 43 ytl geldi yaa.1 gb geçmeye normal mi bu fiyat...

Sen benim Canımsın..,Canlı kalan Tek yanımsın...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    abi eski kullanıcı adı ve şifrenle gir bi dene, tahminimce şimdiye kadar ne indirdiysen orda yazar, bu portun şeysi internet sitesine yansımamıştır henüz, fakat serverda kaydedilir
Toplam Hit: 2190 Toplam Mesaj: 19