Türk Telekom Al İşte
-
Beyler dün akşam Türk Telekoma arıza bildirimi verdim, işte yarın arkdaş göndercez dediler. Neyse arkadaş saat 9:30 gibi geldi yarım saat falan uğraştı işte At lag mıdır nedir ondan yapıyormuş sonra Port u falan değiştirtti işte başka bi yere taşıttırdı galiba nyse işte sonra dedi sizin alt komşuyla sinyalleriniz falan karışıyor yeni hat çek dedi tmm dedim gitti..
Nyse gittim aldım kablomu döşedim hattımı, tak açtım internet var (Normalde açtığım zaman yarım saat falan modeme ayar çekip Allah a dua ediyordum açılması için) nyse bunlar benim kullanıcı adını değiştirdiler şöyle örnek verim
K.Adı: 212 XXX XX XX
Parola XXX YY ZZ
tam tersini yaptılar yani kullanıcı adı Parola oldu, parola ise K.adı sonra dedim bari girmişken bide şu kotaya bakim ne var ne yok işin ilginç kısmı byrda bi baktım
Yıl Ay Toplam Upload Toplam Download 2007 Temmuz 0
(0 Byte)0
(0 Byte)2007 Ağustos 0
(0 Byte)0
(0 Byte)2007 Eylül 0
(0 Byte)0
(0 Byte):D:D:D yani şuan sevindirik oldum ama bana girmesin hocalar yani bunda bi puştluk olmasın arıyım sorim mi ?
-
hoca senden bu ayın parasını almazlar sannnımıyosun dime
-
telekoma sahzade girdi :D,hade hayırlısı darısı başımıza :)
-
Boşver Bak Dalgana Sen
Hep telekom Mu girecek Bize ( Bir Kere olsun 4 Gb tan Az Gelmedi)
Birazda Sen gir :P
Bişe Olmas Senin Suçun Yok Görevli Geldimi Geldi Yaptımı yaptı Netin Varmı Var Gerisi HİKAYE :) -
boşver sorma a.q ama ilerde senden söke söke alırlar :D
-
Valla hacı alacaklar biliyorumda benimde kota 3 e dayanmıştı :D ayın şuan 13 :D yani
-
kesinlikle başını belaya sokacak. bence sor
-
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------
kesinlikle başını belaya sokacak. bence sor
-----------------------------
ben de 4 gb sınırında kullanıyorum hep bakıyorum kotalara 3.6 gb den sonra indirmiorum :D -
Adam demiş zaten portunu değiştirmişler korkulck bişey yok muhtemelen kotan 0 landı çünkü sistemde portta kayıtlı oluyor kota bilgisi port değiştirince doğal olarak sıfırlanmışdır
-
modemi bi aç kapat öyle sorgula bakalım.
-
telekom bizi ne hale sontun aq :( normalda bu habere sevinmemiz lazım ama 1 ay sonra gecirirlermi diye düşünüp üzülüyoz sevinemiyoz bile :(