Türk Telekom Hatlara Makinelere Sıçtı Batırdı
-
Heralde Türk Telekom hatları yeniliyoruz dalgasına bazı hatları yedeklerken sıçtı batırdı lanet olsun aylardır
sitelere erişim sıkıntısı var.
-
sen gel birde onu bana sor. 2.5 aydır 25kb ustunu gorebilmis degilim gerek yurtici gerek yurtdısı serverlardan dl yaparken. hayır eskiden gece 3 den sonra 80kb ustune cıkıyordu artık oda yok 7/24 8-10kb arası geziyor. bıktım artık telekomu aramaktan. iki elle bi **ki dogrultamıyorlar. sanki sevabına bedava hizmet veriyor serefsizler. benden 50ytl para alıyor 256kb baglantı veriyo. hayır kardesim yoksa altyapın veremeyeceksen bana 1mbit hız ozaman soyle dusur hızımı kullandıgımın parasını odiyeyim. boyle soygunculuk yaparak ellerine birsey gectiginimi sanıyorlar. kurusuna kadar haram zıkkım olsun sanki ben parayı sıcarak kazanıyorum anasını satim. simdi bugun son kez arayacagım musteri hizmetlerini. yine lagaluga yaparlarsa ana bacı kayıcam sabır tasımıyım ben 2 gun olur 3 gun olur anlarım 2.5 ay yeter lan
-
Bende hiç bir soru yok rapidshare da 108kbps gördüm inş böle gider.
-
Recep Ivedik te ki hareket var ya;hakeme kafam girsin..Anladınız işte :)
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------
Bende hiç bir soru yok rapidshare da 108kbps gördüm inş böle gider.
-----------------------------benimkide öle valla inşllah bzlmaz
-
Hizmet kotu maalesef 3 aydir internet dalgali.
-
artık net'e girmek için telekomun durumuna göre giriyorum bir giriyorum bir siteden diger siteye geçmeye çalışıyorum hopp baglantı kopuyor pencereleri kapatıyorum baglantı düzeliyor siteye tıklıyorum hoopp yine baglantı kopuyor artık sinirden ne yapacagımı şaşırdım adamları aramıyorum çünkü verecekleri cevapı biliyorum "hatları yeniliyoruz". neyse şu an sorun yok bakalım eğer aynı olay devam ederse neti kapatacam a.k
-
benim işim ciddiydi sql'e ulaşmam gerekiyodu server yerinde yeller uçuyor!
şimdi geldi Allah'ıma bin şükür.
-
benim işim ciddiydi sql'e ulaşmam gerekiyodu server yerinde yeller uçuyor!
şimdi geldi Allah'ıma bin şükür.
-
DkN bunu yazdı:
sen gel birde onu bana sor. 2.5 aydır 25kb ustunu gorebilmis degilim gerek yurtici gerek yurtdısı serverlardan dl yaparken. hayır eskiden gece 3 den sonra 80kb ustune cıkıyordu artık oda yok 7/24 8-10kb arası geziyor. bıktım artık telekomu aramaktan. iki elle bi **ki dogrultamıyorlar. sanki sevabına bedava hizmet veriyor serefsizler. benden 50ytl para alıyor 256kb baglantı veriyo. hayır kardesim yoksa altyapın veremeyeceksen bana 1mbit hız ozaman soyle dusur hızımı kullandıgımın parasını odiyeyim. boyle soygunculuk yaparak ellerine birsey gectiginimi sanıyorlar. kurusuna kadar haram zıkkım olsun sanki ben parayı sıcarak kazanıyorum anasını satim. simdi bugun son kez arayacagım musteri hizmetlerini. yine lagaluga yaparlarsa ana bacı kayıcam sabır tasımıyım ben 2 gun olur 3 gun olur anlarım 2.5 ay yeter lan
haji naptin? aradinmi adamlari? merak ettim kaydinmi diye :D -
Yaf rapidshare örneğini veriyorum sürkeli TürkTelekom konularında fakat adamlar 3-4 yılda 220 gb/s hıza sahipler biz ise 157 gb/s
aradı farkı görün ve düşünün
Toplam Hit: 2790 Toplam Mesaj: 26