Türk Telekom Kullanıcıları İnternet Hız Testine Buyrun
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Realist bunu yazdı:
-----------------------------ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------aveadan 10 liraya sınırsız internet aldım (telefona). telefonu bilgisayara bağladım al sana sonuç. Siz hala 50-60 lilralara tt net felamı kullanıyosunuz :D

Mesaj 26 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 12:33'da ErotikPanda tarafından düzenlendi.
-----------------------------biraz açarmısın konuyu bro :|
-----------------------------aveaya gidilir. ister 30 tl ye 500 dk her yöne görüşme 2000 her yöne sms sınırsız internet alınır. yada avea seç tarifesi ile kendine 10 tl farkla aylık sınırsız internet alırsın.
daha sonra telefonunun modem özelliği varsa ve benim gibi gezen adamsan her yerde dilediğince internet sıkıntısız bağlanırsın.
2 aydır kullanıyorum. artvin trabzon samsun zonguldak kütahya eskişehir konya antalya ısparta eğirdir anamur daha bir çok yere seyahat ettim ve denedim. 2 nin altına düşmedi. tıkladığın anda açılıyor. ( bu sonuç şu anda antalyadayım ve tel kullanımında yoğunluk var. hele geceleri 7 8 i buluyor. )
android telefonum var interneti paylaş seçeneğini bi açıyorum wireless internetim oluyo kablo sıkıntısı yok bişi yok. 50-60 tl ye tt netmi ? bi git ya :D
Mesaj 26 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 12:38'da ErotikPanda tarafından düzenlendi.
Nasi hocam antalyada hayat? Biri beni misafir etsin gecelere akalim istiyorum :B
-----------------------------Yukarıdada yazdığım gibi resmen türkiyeyi dolaşıyorum ( eş dost akraba ziyareti iş vs.. ) 2 3 gün kalabiliyorum birazdan denizliye yola çıkıcam. 3 gündür antalyadayım burda ramazan felan yok gün ortasında gerek sahilde gerek çarşıda millet ellerinde biralarda dolaşıyo. bu kadar anlatım yeter sanırım
-
Fenaymis
-

Şok oldum hacı :D 16.77 ne demek *q :D direk torrentten dosya cektım harbiden 17 ye kadar vurdu :S TTnet 8mbitekadar paketini kullanıyorum .D çaktırmadan kullanmaya devam edelm
-

santrial karşımda 20 metre mesafede netlimitsiz
-
erdiburak bunu yazdı:
Şok oldum hacı :D 16.77 ne demek *q :D direk torrentten dosya cektım harbiden 17 ye kadar vurdu :S TTnet 8mbitekadar paketini kullanıyorum .D çaktırmadan kullanmaya devam edelm
-----------------------------bu ne iş hacı :D yanlışlık olmasın
-
Evde net yok bürodayım şu an :D

-
Mesaj 26 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 14:32'da carus07 tarafından düzenlendi.
-

-

-