folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Telekom Kullanıcıları İnternet Hız Testine Buyrun

Türk Telekom Kullanıcıları İnternet Hız Testine Buyrun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:
    -----------------------------

erdiburak bunu yazdı:

Şok oldum hacı :D 16.77 ne demek *q :D direk torrentten dosya cektım harbiden 17 ye kadar vurdu :S TTnet 8mbitekadar paketini kullanıyorum .D  çaktırmadan kullanmaya devam edelm 

bu ne iş hacı :D yanlışlık olmasın

Hocam yanlışlık olmadın dedigin için tekrar yaptım bu sefer komple PS aldım :D Sonuç gene çok iyi :D

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

asas

bu nedir abi ya :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

Mesaj 26 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 17:39'da PriesTBT tarafından düzenlendi.

selam gençlik!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

erdiburak bunu yazdı:

OCEANUS bunu yazdı:

erdiburak bunu yazdı:

Şok oldum hacı :D 16.77 ne demek *q :D direk torrentten dosya cektım harbiden 17 ye kadar vurdu :S TTnet 8mbitekadar paketini kullanıyorum .D  çaktırmadan kullanmaya devam edelm 

bu ne iş hacı :D yanlışlık olmasın

Hocam yanlışlık olmadın dedigin için tekrar yaptım bu sefer komple PS aldım :D Sonuç gene çok iyi :D

harbi neyin nesidir çok merak ettim :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

2085321525.png%20%28300×135%29

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

beyler onlar internet mi yav cepden bile daha hızlı bağlanıyorum :D

Mesaj 26 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 18:38'da u235 tarafından düzenlendi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeonX
    LeonX's avatar
    Erkek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı:

beyler onlar internet mi yav cepden bile daha hızlı bağlanıyorum :D

Mesaj 26 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 18:38'da u235 tarafından düzenlendi.

ben seni o limitin bitince dustugun hizin speed testini gormek isterim. B-) :-P 128 veya 96 kbps seni gidi, seni gidi kbps

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Oha! İzbanda ( izmirdeki cakma metro ) saatte 120 km/saat ten fazla hiz ile avea 3g hiz testim :
    Test Date: Tem 26, 2012 19:39 Connection Type: Wifi Server: Antalya Download: 471.4 kB/s Upload: 360.9 kB/s Ping: 79 ms External IP: 176.220.168.123 Internal IP: 172.20.10.3 Latitude: 36.9081 Longitude: 30.6956 A detailed image for this result can be found here: http://www.speedtest.net/iphone/295315543.png Ookla operates Speedtest.net using a massive global infrastructure to minimize the impact of Internet congestion and latency. With millions of tests performed every day across hundreds of servers, Speedtest.net is the ultimate resource for bandwidth testing and related information. Visit it on your computer today to find out why. Sent from my iPad

...said addicted.
Toplam Hit: 5186 Toplam Mesaj: 47