folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Türk Telekom Kurumsalda Çalışan / Tanıdığı Olan, Kayıt Güncelleyebilen Vatan Evladı Aranıyor!

Türk Telekom Kurumsalda Çalışan / Tanıdığı Olan, Kayıt Güncelleyebilen Vatan Evladı Aranıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Millet Selam,

Allahın belası Türk Telekomun Sarı Sayfalarında, ofisin telefon numarası ve adresi yanlış kayıtlı,

3 gündür 3 telekoma gitmemize rağmen adresi güncelleyemediler.

http://www.ttrehber.turktelekom.com.tr/trk-yp/IDA2 şu adresdeki kaydı güncelleyebilen bi allahın kulu varmıdır aranızda?

Bu kadar embesil bir firma olamaz :S

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    XD günün konuları; bu TELEKOM ve ALİYK in konusu galiba.
    (((o(*゚▽゚*)o)))
    ⁄(⁄ ⁄•⁄.⁄•⁄ ⁄)⁄

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    (((o(*゚▽゚*)o)))
    ⁄(⁄ ⁄•⁄.⁄•⁄ ⁄)⁄

Bi şu imzanı değişmedin be hocam.

@rene hocam türktelekomun embesilliğini kundaktaki bebe de biliyo zaten. Buarada linke tıkladım ilan arama geliyor.

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    (((o(*゚▽゚*)o)))
    ⁄(⁄ ⁄•⁄.⁄•⁄ ⁄)⁄

Hocam mobil den giriş yaptığım zaman, imzan ekranımı kaplıyor..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    (((o(*゚▽゚*)o)))
    ⁄(⁄ ⁄•⁄.⁄•⁄ ⁄)⁄

hocam ne kullanıyosun çok acayip merak ediyorum.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @Hoşgörü"süz", sen ne kullanıyorsan bende onlardan kullanıyorum. Dur, eksikligini gidereyim

Temel maddeler; protein, yağ, karbonhidrat, mineral, vitamin , su ve oksijen.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

bi kanal çıkmazsa eğer farklı yoldan yoklayalım, bu abla ben askerdeyken iş teklifi için yazmıştı sanırım telekomda hâlâ belki iş görür, ilgili kişilere yönlendirse yeter aslında :| 

http://www.linkedin.com/profile/view?id=54842750

TxT tarafından 29/May/14 16:44 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

telekom için artık ayrı bi forum sayfası açılsa yeridir :D hani programlama web fln die ayırmışız ya bide telekom olsa..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Yaaa benım derdim KURUMSAL ile ilgili değil BİREYSEL ile ilgili :)

Varmı TTNET de tanıdıgı olan , çalışan , bir soruma yardımcı olacak olan murıd?

Varsa PM atarsa coks sevınırım ...

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

dayim telokomda mudur ama boyle boyle bir durum var duzeltebilir misin desem 'kimin lan bu at y**' deme durumu var. neyse up olsun yinede 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

https://ett.turktelekom.com.tr/etmh/login.do?ref=ttanasayfa Burdan üye olup kişisel bilgileri ulaşabiliyorsun ve değiştirebiliyorsun. 

küfrederiz villalara kulübeden
Toplam Hit: 2343 Toplam Mesaj: 16