Türk Telekom Mobil Ülke Genelinde Çöktü
-
Bende 2 saattir uğraşıyorum telefon bozuldu sandım. Bazı hatlar çalışıyor ama bende tık yok
-
Arada geliyor ama uzun surmuyor. Hala yok.
Ekleme: Internet sorunsuz, arama yapilmiyor.
herlocksholmes tarafından 31/May/19 20:15 tarihinde düzenlenmiştir -
yolbulucu bunu yazdısiberturq bunu yazdıKaptaN bunu yazdısiberturq bunu yazdı
Benim yüzümdendir. Dün numaramı taşıdım, bu da çöktü.
Elimin değdiği iflah olmaz.
3 ağıza 3 buruna sonrasını biliyon :D
ülke cenabet anasını satim :D
🤭🤭😜😜
geçenki yağmur sen montsuz çıktın diye yağdı sanırım hocam, bi daha yapma. biz de ıslanıyoz.
^^D` niye bu kadar çok güldüm la ben buna ^^D
Neyse, Her gün Yazlık Mont ve arada bir Şemsiye ile çıkıyorum. Yağmuru hiç sevmem, Ama yağmur sonrası fevkalâde güzel oluyor, hele bir de güneş çıkmışsa.
Konuyla alakalı olarak da, yer başkent görece merkezi, sıkıntı yok; sesli arama ve aranma ok, internet ok, SMS kullanmadım bilmiyorum.
RitmFarbRacourci tarafından 31/May/19 20:30 tarihinde düzenlenmiştir -
sordurdum serverlerinde cevşen fw si bozulmuş :D
-
Ulaaa evde çıldırdım sabahtan beri. En son mh aradı konuştuk kapattım gitti. Kardeşimin sağlam annemin sağlam benim internet de çalışıyor ama arama yapılmıyor
Neyse 10dk olmadı düzeleli
Keşke baştan görseydim konuyu da çıldırmasaydm :D
-
Volte ile görüşmelerde sorun yok ama 3G'ye düşen aramalarda durum şuydu :

Tüm ülkede bunu yapabilmek büyük başarı. Tebrikler Telekom. Geçen aylardada Vodafone hatları karıştırmışı. İstanbul'daki adamı arıyordun Hakkari'de alakasız bir adam çıkıyordu.
Turkcell kazık falan ama adamlar işini hakkıyla yapıyor.
-
3 tane hattında sıkıntı yok :)
-
An itibariyle 3 operatöründe sistemleri mort. Sorgulama yapılamıyor.

-
Superbox kullanıyorum internette de sorun yaşıyorum.
Büyük ihtimal bu sorundan kaynaklı ama müşteri hizmetlerini aradığımda bir sorun olduğunu söylemediler. -
Vodafone ile baz istasyonlarını ortak yapma kararı almıştı Telekom. Onu uygulamaya geçirmişler ama kısım kısım yapacakları yerde birden tüm ülkede geçirince sistemler çökmüş.
Sistem hala oturmadığından şebekede problem yaşayabilirsiniz.