




Türk Telekom Ve Vodafone Artık Ortak Baz İstasyonu Kullanacak
-
PathfindeR00 bunu yazdı
ya şimdi bunlar her sene %99 kapsama oranı reklamı yapmıyorlar mıydı ? Bir devlet kurumu da şunları denetlesin arkadaş. Reklamları filan yani.
Nüfusun %99u diyorlar, coğrafyayı atlıyorlar.
Bir de Turkcell'in kar sebebi milletin kredi çekmek yerine telefon kırdırması hayvan gibi kontratları var..
-
Zonguldak'ta işler kızışmış. Bu ortak altyapı olayı tüm Türkiye'ye yayılırsa Turkcell müşterisini tutabilmek için durmadan kampanya yapacak.
-
kurumsal firmalar türkceli bırakmadığı sürece türkcel kolay kolay ezberi bozan kampanyalar yapmaz.
-
Advanced bunu yazdı
kurumsal firmalar türkceli bırakmadığı sürece türkcel kolay kolay ezberi bozan kampanyalar yapmaz.
Kurumsal firmaların Turkcell'i bırakması için TT ve VF'nin sistemlerini düzgün yapması lazım. İkiside gece yarısından sunucularını kapatıyorlar. Elektrik gitmesin diye sanırım. Bayağı gece yarısından sonra bakiye yüklemek istiyorsun hata veriyor, kalan dakikaya bakacaksın hata veriyor. Dakika var sanıp konuşsan acımayıp geçiriyorlar.
Özellikle VF'nin sistemleri rezalet ötesi. Cem Uzan'ın Telsim zamanında da böyleydi. Telsim'in sistemini yamaya yamaya bugünlere getirmişler.
mkyb tarafından 19/Eyl/18 21:29 tarihinde düzenlenmiştir -
onların nasıl çalıştığını bilmiyorum ama türkcelin nasıl çalıştığını çok iyi biliyorum. Adamların taşeronunun taşeronu var :)
-
Türkiye operator konusunda gerçekten çok ileri,
İngiltere Birmingham'a gidiyorum her 2-3 ayda bir. Geçen sene baz istasyonunun kablolari çalınmış, kaldığım otelin bölgesinde hala telefon çekmiyor. Otelden sokağa çıkıp konuşup geri gidiyorum otele.
Dedim bu ne amk, TR'de olsa mobil baz istasyonu getirirler yine telefonun çeker. Avrupa'da da birçok noktada bu tarz sorunlar var.
Vodafone red candır!