Turk Telekoma Telefondan Sövmek
-
turk telekoma telefondan sövsem tüm hıncımı alsam giden interent içniher saniyesine 1000 küfür etsem bi ceza yermiyim negibi ceza olur
-
Sadece o kişi duyar bu haklı feryadını onun yerine şöyle sitelerini hackleyeceksin bide index atacaksın daha hoş olur :P
-
her ihtimale karşı anklesörlü telefondan et bence
-
Sadece o kişi duyar bu haklı feryadını onun yerine şöyle sitelerini hackleyeceksin bide index atacaksın daha hoş olur :P
--------------------
sadece o kişi duyar ama seslerde kaydediliyo dimi :) , la bağır çagır bi bok yapamazlar , ben öle yapıyodum bi ara hiç bişide olmadı , haklısınız dicekler :) -
kotaya bakılan sitesinede uyuz oldum girion tarayıcı boyutu kücültüor görmemiş js kodu bulmus sitenin heryerine yapıstırmıs :|
bunuda eklersin :)
-
muhtemelen çalışanın da aynı dertten başı yanmıştır anlayışlı olcaktır :D
-
dikkat etde emirreis e denk gelme :P
-
en fazla ezik oldugunu onlara da göstermi$ olursun nolcak.
calısanların bi sucu olmadıgı gibi küfür etmek ezikliktir.
-
Nede güzel index attıydı zamanında " sert ünsüz " nickli arkadaşımız :) okuyormu bu yazıyı aahahahha
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
Nede güzel index attıydı zamanında " sert ünsüz " nickli arkadaşımız :) okuyormu bu yazıyı aahahahha
-----------------------------o kim yaf.. ne zaman index atıldı ben niye bilmiyom?
-
iletişime sövmen hiç bişiyi değiştirmez, kimsede orda kalkıp siteyi yapana yanada serverlara bakan kimselere söylemez size böyle böyle dedi diye...
boşa sövmüş olursun gibi duruor
Toplam Hit: 1984 Toplam Mesaj: 17