Turk Telekoma Telefondan Sövmek
-
Sonuç değişmeyeceği için boşuna çabalama...
-
call center'larda görüşmelerin kayıt altına alınmasının tek bir nedeni var'dır o da agent'ın başka değiş ile mt nin veya operatör'ün çağrı kalitesini ölçümlemektirz kesinlikle yasal işlem yaptırımı için dinlenmez,ama ettiğin küfür ile yanlızca karşındaki kişinin kalbini kırarsın ne sen bişe kazanırsın nedee ttnet bişe kaybeder bende call center çalışanıyım ve ukala heriflerin işlemlerini yapmıyorum eminim bütün agent'larkasıtlı olarak yapmıyor ve yarım bırakıyordur ki bu da senin zararına olucaktır insan gibi davranıldığı zaman haddimiz olmayan şeyler için bile çabalıyoruz , yani sende aynı şey ile karşılaşırsın , ama soruna cevap vereyim senin , kesinlikle yasal bi işlem ile karşı karşıya gelmessin , ta ki agent sana bizzat dava açana kadar eğer farklı illerde iseniz agent'ın senin bulunduğun il'in adliyesine şikayetname bildirmek zorunda , vs. vs. bi dünya prosedür ölme eşşeğim ölme , zaten bütün agent'lar yedikleri küfürlere alınıp hepsini dava etse diğer olaylara sıra kalmaz,ama sorunun genel bi sitem değilde yanlızca sana özel bi problemse özel bi şikayetin varsa ara ve süpervisör ı iste , sana bağlamak zorundadır , ilkte kem küm edebilir ısrar la süpervisöz ü iste , sonra dile ne dilersen ..
-
Çağrı merkezinde çalışan işçiye ne diye küfür ediyorsun?
Adam orada sizin gibi gerizekalılara yardım etmek için uğraşıyor.
Allah daha beter duruma düşürsün sizi..
-
90 larin sonundan beri interneti bilirim.ama ADSL kavramindan sonra Turk telekom la iliskimi kestim.hayatimda topu topu 8 aylik internet kullanmisligim vardir TT den.Superonline abi interneti turkiye ye adam gibi pazarlayan hizmettir.adamlar sunu yapacaz bunu edecez diyolar onceden tamam olur abi diyosun bilgin oluyo olayi gizunle onayliyorsun amma tt oyle degil bi salvo harkete bedeninde bitmis.yazik bu ulkede bu kadar dengesiz internet kullanimina.bilyormusunuz kanunlar yasalar yada hala tekelci bir sekilde ttnetten yana ulan bre serefsizler madem ozellestirdiniz tt yi yasalarida herkese gore ozellestirinde kicimizi resmi anlamda devlet kazigindan korunalim ne kadar yiyecegimize kendimiz seffafca karar verelim.Ozledim eski internet paketlerini.Bu arada sununn surasinda TTnetin internet tekeli 1 seneye biter .superonline heryere fiberaoptik hatlarini dosuyor.kendi altyapisini kuruyo.ttnet izlesin ordan.elindeki eski musterisini bafilemeye devam etsin.
-
Ankesörlü telefonu ara ahizeye bez tut et edebildiğin kadar ama önce normal konuşmaya başla yüzüne kapatmasınlar:D
-
Konu ID: 87387
Konuyu Acan : metalati
Konu Başlığı : ttnet vs bunun gibi bir yerde çalışanlar...
Silinme Sebebi : ne bu hocam. bırakın her "ttnet" kelimesini gördğünüzde kafa,kol,bacak vs vs sokmayı...ama haklıyız sokmakta :D
Toplam Hit: 1986 Toplam Mesaj: 17