Türk Telekom"Da 256K Sınırsız 49 YTL"Ye 1 Mbite Yükseliyor
-
Türk Telekom 256K sınırsız tarife paketini yine 49 YTLye 1 Mbite yükseltmeye hazırlanıyor. Tarifelerin 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olması bekleniyor.
Türk Telekom, mevcut abonelerini üzen yeni abone edinme kampanyasından sonra ADSL tarifelerinde bir kez daha değişikliğe giderek mevcut abonelerini de sevindirmeye hazırlanıyor.
1 Temmuz'dan itibaren geçerli olması beklenen yeni tarifelere göre 256Kbit sınırsız ADSL bağlantı aboneliği 1 Mbit'e yükselecek, fiyatı ise yine 49 YTL olarak devam edecek. Türk Telekom'da bu tarifeyi 300 binin üzerinde abone kullanıyor.kaynak : http://www.btdunyasi.net/index.php?module=news&news_id=3946&cat_id=1
tabii pek inandırıcı gelmedi bu haber doğrumu değilmi onada pek inanmadım ama olursa süper olacak tabiiki :D
-
Lan $aka olmasın yada yalan olmasın ya da :D aq kotalı falan olmasın ciddimisiniz la :S ? oley lan yani :D çok sevindim :C
-
Iyide kotasiz olacaksa guzel haber :D ama kota verecekse dava acarim amk :D ,benimkisi 256 sinirsiz, gerci pek kendi baglantimi kullanmiyorum :D
-
2 Ay sonra İnterneti kapatacam a.q daha erken yapsalardı ne olurdu sanki :((
-
benım 256 sınırsız her ay 13-15 gb downloadım var o hıza ragmen
kotasız olarak cıkartırlarsa bunu 1mbite yenı bı hd daha alırım :D ortalıgın mk yanı :D
ama sanmıyorum :S
-
r3b3l aynen :) bende 14gb falan çekiom ayda 1024 olunca kimse tutamıcak beni :D
-
aranızda bulunmak güzeldı ben bi veda konusması hazırlıyım yavas yavas :)
-
1Mbit ne olm lan :S
Türkiye standartlarında açıklayın saniyede ne kadar çekiyo bu 1mb mı ??? :S -
kahretsin bu ay 256k ile anca 20gb çekebilmişim :D
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
1Mbit ne olm lan :S
Türkiye standartlarında açıklayın saniyede ne kadar çekiyo bu 1mb mı ??? :S
-----------------------------1mbit = 1024 kps :D yani 256 kps 1024 oluo oleY :D 256 da sözde 64kps çekmesi lazım ama 45 i görünce oley ak dioz :D 1024kpsde 256 kps çekio :D ama ta$ çatlasa 100kps oluo :D
-
şöyle bi mevzu war eğer 49 ytl ye 1 mbit e çekerse nolucak ?? 256 nın üstü kotalı kotasız hepsi 2 mbit mi olcak?zırva hit alalım diye sallama haberler