Türk Telekom"Da 256K Sınırsız 49 YTL"Ye 1 Mbite Yükseliyor
-
aylik 29ytl 1mbit

-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
1Mbit ne olm lan :S
Türkiye standartlarında açıklayın saniyede ne kadar çekiyo bu 1mb mı ??? :S
-----------------------------1mbit = 1024 kps :D yani 256 kps 1024 oluo oleY :D 256 da sözde 64kps çekmesi lazım ama 45 i görünce oley ak dioz :D 1024kpsde 256 kps çekio :D ama ta$ çatlasa 100kps oluo :D
-----------------------------
Walla o zaman bende Oleyyyyyyyyyyyy demek istiyorum ama inandırı gelmedi dur bakam telekom daha bizi sömürmeye yeni başladı iliğimizi kurutana kadar böle bi babalık yapmaz a.Q mimkin değil selo !! Bi arada 512'ler 1024 'e çıktı demişlerdi ama hala aynı hızla çekiyodum sonrada tarife değiştirmiştim zaten a.Q telekoma kafam girsin ama harby yaparlasrsa o zaman kendilerine bi hayran lkitlesi oluışturabilirler.O zaman "daha ne yapalım" demeleri gerekmez :D -
3gb limit koyalar ben de telekoma koyarım
-
benm her ay download limiti 100 küsür gb 1024 ile
ucuzlarsa 2048 falan yaparım ak :D
-
destekli atsınlar biraz telekomun sitesinde göremedim öyle bir haber
-
gercekten 1mbite cıkarıcaklar ama sadece 256 lıları 1mbit kotalı kullananlar bundan yararlanamıcak
kotalılar gecmek isterse suanki fiyatını vericek 90ytl
-
Haber sağda solda yayılmaya başlamış.Hadi hayırlısı bakalım.3 gün ola hayrola :)
-
Yalan amk inanmıyorum şahsen...
Olsa bile bu sefer yagmur yagınca değil amk gemi geçti denizin altındaki fiber kablolar koptu derler.
Zırtpırt telekom santrallerinde çalışma olur olan gene bize olcak yuselsede bi bok beklemem ben telekomdan. -
lan işallah öle olur. 256 sınırsız kullanıoz bide 3 kişi girilmio nete. İnşallah bi güzellik yaparlar
-
ne olursa olsun telekoma kafam girsin yavv bu ne yavvv a.q 256 ile sürnüyoruz
Toplam Hit: 3397 Toplam Mesaj: 23