Türk Telekomdan Madem Şikayetciyiz.Nereye Geçelim?
-
kablonete geçmeyi ciddi ciddi düşünüyorum 4096/1024 79 diyor ttnet adslden ucuz yben mi yanlış biliyorum. ayrıca parası falan umrumda değil karşılığını verebiliyorlar mı onu merak ediyorum. 1024 bağlantıyla 120 mb lik 3gp filmi 1 saat oldu daha indiremedim herşey mi laçka olur bir memlekette :@
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Fatura kota verimsizlik sacma hizmet vs vs vs
Hepimiz şikayet ediyoruz...
Ama piyasada ttnetten daha iyisi yok...
İnternetteki şikayet siteleri, smileın hattı işgal ettikten sonra interneti veremediği, ve hatta başka bi isp olduğundan dolayı 2-3 ay boyunca ttnettende adsl alamayan kullanıcıların şikayetleri ile dolu...
ttnete bu gün kayıt yaptırırsın, 4 saat sonra adsl hattında aktif olur...
geçenin saat 5 inde internette sorun vardır, 444 0 375 i ararsın sorunu çözerler yardımcı olurlar,
ha içinde eşşekler yokmu? tabiki var...
ip numaram sabitmi olacak dediğimde senin ip adresin 8 diyen kişi hala telekomda calışıyor,
sabit ipmi durduk yere dinamik yapan, dinamik yaparken, bana telefon etme tenezzülünü bile göstermeyen, ama zaten adsl kağıdımda sabit görünen ip adresimi tekrardan sabite çevirmek için beni telekoma cağıran zihniyette telekomda calışıyor...
önümdeki müşterinin abi ben kotalıyım kotayı geçemedim ama 40 milyon fatura geldi sözlerine, senin modemin bi sitede takılı kalmıştır, sen fark etmeden o siteden devamlı dosya indirmiştir dien hıyarda orada calışıyor...
Ama mevcut sistemde telekom tekel, altyapı tekel, 49 milyona 1 mbit sınırsız adsl var, başka şans yok :)
------------------------başka bi şansımızın olmaması...bu kısım üzücü işte napalım tekeli çiftelede döndürmeye gücümüz yetmeyeceğine göre,olayları iyi yönünden düşünmekten başka çare kalmıyor demek :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Fatura kota verimsizlik sacma hizmet vs vs vs
Hepimiz şikayet ediyoruz...
Ama piyasada ttnetten daha iyisi yok...
İnternetteki şikayet siteleri, smileın hattı işgal ettikten sonra interneti veremediği, ve hatta başka bi isp olduğundan dolayı 2-3 ay boyunca ttnettende adsl alamayan kullanıcıların şikayetleri ile dolu...
ttnete bu gün kayıt yaptırırsın, 4 saat sonra adsl hattında aktif olur...
geçenin saat 5 inde internette sorun vardır, 444 0 375 i ararsın sorunu çözerler yardımcı olurlar,
ha içinde eşşekler yokmu? tabiki var...
ip numaram sabitmi olacak dediğimde senin ip adresin 8 diyen kişi hala telekomda calışıyor,
sabit ipmi durduk yere dinamik yapan, dinamik yaparken, bana telefon etme tenezzülünü bile göstermeyen, ama zaten adsl kağıdımda sabit görünen ip adresimi tekrardan sabite çevirmek için beni telekoma cağıran zihniyette telekomda calışıyor...
önümdeki müşterinin abi ben kotalıyım kotayı geçemedim ama 40 milyon fatura geldi sözlerine, senin modemin bi sitede takılı kalmıştır, sen fark etmeden o siteden devamlı dosya indirmiştir dien hıyarda orada calışıyor...
Ama mevcut sistemde telekom tekel, altyapı tekel, 49 milyona 1 mbit sınırsız adsl var, başka şans yok :)
-----------------------------piyasada daha iyisi yok derken kabloneti kastettin mi? öyleyse son umudumuz da sabun köpüüğü giib havaya karışacak.
-
Hocam 1024/256 Sınırsız 49 Ytl Kullanıyorum Napalım Başka Şansımız Yok::S Koyunun Olmadığı Yerde Keçiye Abdurrahman Çelebi Derler :(
Bizimkide O Hesap :'(
-
Bulgaristanin, bi kizlarina bide internetine hastayim :))
-
TTNet çok kötü bir kuruluş, onun dışındaki her kuruluşa geçebilirsiniz. Hemen yarın iptal ettirin ttnet hattınızı onun dışında istediğiniz servis sağlayıcısına geçebilirsiniz. Hakkınızı yedirmeyin, kazıklatmayın kendinizi...
-
ben destek departmanında çalışıyorsun sanıyordum.reklam ve pazarlama departmanındaymışsın gibi konuşuyorsun.
-
Ben şu anda TTNet ile gerek altyapı , gerekse fiyat açısından rekabet edecek durumda olan herhangi bir adsl hizmeti görmüyorum. Yani çıkanların kimisi aynı alt yapıya sahip, yada fiyatlarını sanki çok ucuzmuş gibi gösteriyor ama yine aynı tas aynı hamam sonucu çıkıyor ortaya. En azından TTNet'in 29 ytl limitli tarifesine karşılık aynı hız ve fiyata limitsiz tarife sunulabilmesi lazım.
-
tellcom üstüne firma tanımam ama heryerde hizmet vermiyor şuanda
quicknet
Hız (Download) Hız (Upload) Kota Tarife Fiyatı Kampanya Fiyatı* 1 Mbps 1 Mbps Limitsiz 49 YTL 9,99 YTLx4 Ay
29YTLx8 Ay5 Mbps 5 Mbps Limitsiz 89 YTL 49 YTL 20 Mbps 5 Mbps Limitsiz 129 YTL 100 Mbps 5 Mbps Limitsiz 149 YTL http://www.tellcom.com.tr
fakat şuan eskişehirde fiberobtik hizmet yok yararlanamiyorum ne yazıkkı yararlanabilenler yararlansın derim
100mbps çok çekici
- Tellcom kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
- Kampanya koşullarından, (ücretsiz aktivasyon, ücretsiz kurulum, ücretsiz modem ve kampanya fiyatlarından) yararlanabilmek için QUiKNET aboneliğinizi 24 ay sürdürmelisiniz.
- Fiyatlara KDV ve OİV dahildir.
- Yukarıda bahsedilen hızlar teoride ulaşılan en yüksek hızlardır.
- 9,99'luk fiyat 1 Mbps limitsiz bağlantı hızı için geçerlidir. 9,99YTL ilk 4 ay boyunca indirim süresince uygulanacak fiyat olup, geri kalan 8 aylık sürede 29YTL; sonrasındaki 12 ay boyunca o döneme ait tarife fiyatları üzerinden fatura edilecektir.
- 49YTL'luk fiyat 5 Mbps limitsiz bağlantı hızı için ilk 12 aylık süre için geçerlidir; sonrasındaki 12 ay boyunca o döneme ait tarife fiyatları üzerinden fatura edilecektir.
-
kesinlikle ve kesinlikle telekom dan ayrılmayın,,, evet telekomdan sıkıldık ve smile a geçtik sonra aynen olanlar
---------- 1 hafta sorunsuz internetten sonra, internet kesildi,,,,
----------istanbul müşteri hizmetlerini arıyorsun zorla düşürüyorsun,,, başlıyor anne adı baba adı,doğum yeri üstüne evet şimdi modemi açıp kapatınn ,
sorununuz çözülmüyorr,, biz size döneriz dönülmüyor,, aradan 2 gün geçiyor ,,,
adsl deki sorun için yaklaşık 5-6 kez smile ı aradıktan sonra hattaı iptal ettirmeye karar verdik...evet müşteri hizmetlerini arıyorsunuz bir dk sizi iptal departmanına bağlıyalım,,,
kadına iptal ettirmek istediğinizi söylüyorsunuz ama geri zekalı kadın yine soruyor neden iptal ettiriceksiniz?
sorun oldugundan ve halledilmediginden şikayet edip kapattırmak istiyorsunuz kadın sizi ikna etmeye çalışıyor ( sanki türkçe konuşmuyorsunuz) en sonunda telefonu kapatıyorsunuz. 1 saat sonra telekomdan aranıyorsunuz , smile arıza bildirimini telekoma yapmışşş....
bu sefer de pazartesiyi bekliyorsunuz telekomdan servis elemanlarının gelip hattı kontrol etmesi için...diğer firmaları bilmem ama kesinlikle SMİLE tavsiye etmem...hizmet 000000000.....
biraz pahalı da olsa telekomdan vazgeçmeyin...nasılsa diğer firmalar da aynı altyapıyı kullanıyorlar...rezil olmayın :(